EXCLUSIV Primele imagini de la casa Cristinei Țopescu. Detaliile care au atras atenția

casa cristina topescu.jpg

casa cristina topescu
Aceasta este casa în care locuia Cristina Țopescu
foto: Blitz!/Click!

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, iar vestea dispariției sale a șocat o țară întreagă. Discretă și destul de retrasă din viața publică, jurnalista trăia alături de câinii săi într-o casă din apropierea Bucureștiului. O vecină a fost cea care a sunat la Ambulanță în seara zilei de 12 ianuarie, alarmată că nu o mai văzuse pe Cristina de trei săptămâni.

Cristina Țopescu nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie

cristina-topescu2.jpg

Cristina Țopescu a murit
Cristina Țopescu a murit la 59 de ani
Foto: Arhiva personală

 

Potrivit celor din apropierea Cristinei Țopescu, aceasta nu mai dăduse niciun semn din 28 decembrie, zi din care datează ultima activitate pe WhatsApp. Mai mult, nimeni nu a mai vorbit cu ea la telefon din 23 decembrie. Nu a răspuns la mesajele primite de Anul Nou, însă nimeni nu a mers acasă la ea pentru a verifica dacă este bine. Unii credeau că este plecată în străinăttae.

Din păcate, trupul fără viață al fostei vedete tv a fost descoperit în seara de 12 ianuarie, în jurul orei 22. Alături de trupul neînsufleţit al jurnalistei, poliţiştii au descoperit cadavrele a doi câini de care avea grijă, care, cel mai probabil, au murit de foame sau de sete.

Vecinii au mărturisit că nu au mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni. Ultima ei zi la biroul de la Ministerul Sănătăţii, unde era consilier pe probleme de comunicare, a fost în 20 de decembrie 2019. Atunci nu a lăsat impresia că ar avea probleme de sănătate sau de altă natură. 

Imagini surprinse la casa Cristinei Țopescu

casa cristina topescu.jpg

casa cristina topescu
Așa arată curtea casei Cristinei Țopescu
foto: Blitz!/Click!

 

Imaginile surprinse la casa Cristinei, în 13 ianuarie, sunt dureroase prin simplitatea lor, iar detaliile care au atras atenția sunt candela cu îngeraș, aprinsă chiar lângă ușă, probabil de vecina și prietena ei, și decorațiunea de la intrare, o inimă pe care scrie "Acasă. Binecuvântat fie căminul nostru".

Doar o candelă aprinsă veghează locuința acum goală, iar curtea în care se jucau cei opt câini ai ei a devenit doar un cadru dezolant: câteva cuști, recipiente și saci cu mâncare, găleți și cauciucuri au rămas în urmă, toate folosite pentru bunăstarea patrupedelor care i-au fost alături în ultimii ani.

Anchetatorii au sigilat locuința și au deschis un dosar de moarte suspectă.

casa cristina topescu.jpg

casa cristina topescu
Doar o candelă aprinsă veghează locuința Cristinei Țopescu
foto: Blitz!/Click!

 

Curtea reputatei jurnaliste devenise un teren de joacă pentru câinii ei, pe care îi îngrijea și îi iubea nespus. Patrupedele au fost preluate de vecini și de asociațiile de îngrijire a animalelor.

casa cristinei topescu.jpg

casa cristina topescu
Autoritățile au sigilat locuința jurnalistei
foto: Blitz!/Click!

 

Citește și:

Cristina Ţopescu a murit. Mărturia femeii care a alertat poliţia: «Cris nu s-a sinucis!»

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică, poveste de dragoste cu violență. Uite de ce s-au despărțit

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1