Cristina Țopescu și Ștefan Bănică, poveste de dragoste cu violență. Uite de ce s-au despărțit

Tineri, frumoși și faimoși! Cristina Țopescu, regretata jurnalistă care a fost găsită fără viață în casă, duminică seara, a trăit o tumultuoasă poveste de dragoste în tinerețe cu Ștefan Bănică Junior. Iubirea lor a fost însă presărată cu multe episoade de violență, despre care fiica lui Cristian Țopescu a vorbit cu destulă reținere.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90, dar relația lor n-a ținut prea mult. Despărțirea din 1993 a lăsat în urmă multe semne de întrebare, mai ales că apropiații cuplului știau despre certurile și episoadele violente dintre cei doi. Ambii au preferat să fie discreți, însă Cristina a fost prima care a vorbit public despre comportamentul tânărului artist.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, pentru revista Tango despre motivele care au determinat-o să se despartă de Bănică Jr.

  • foto: Gabriel Miron
  • foto: Gabriel Miron
  • Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90
    foto: Gabriel Miron
  • foto: Gabriel Miron
  • foto: Gabriel Miron
  • foto: Gabriel Miron
  • foto: Gabriel Miron
  • Maximize

1/8

Ulterior, jurnalista și-a mai nuanțat declarațiile, spunând că a fost vorba despre niște simple neînțelegeri de cuplu, dar că iubirea a fost uriașă. Vedeta TV a povestit că Ştefan Bănică este un om foarte pătimaş care «avea ieşiri copilăreşti» şi că relaţia dintre ei a fost una cât se poate de pasională şi frumoasă.
”Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special”, a povestit Cristina Ţopescu la «Draga mea Prietenă»

Loading...
 
 

Citește și