EXCLUSIV Perfecte în reviste şi la tv, banale pe stradă! Andreea Marin, în şlapi, Elena Băsescu, în trening!

andree-marin-elena-basescu.jpg

andreea marin si elena basescu
Andreea Marin și Elena Băsescu se simt excelent în haine relaxate pe stradă
foto: Blitz/Click!

Vă făceaţi procese de conştiinţă că uneori ieşiţi din casă în fugă şi cu un look neglijent? Ei, bine se poartă şi la case mai mari, iar dovezile strânse de fotoreporterii Click! cu două dintre cele mai elegante vedete din showbiz au menirea de a vă linişti. Andreea Marin şi Elena Băsescu, exemple în materie de ţinute cu ştaif, au arătat şi ele că în viaţa de zi cu zi sunt femei normale şi renunţă la tocuri şi la rochiile mulate pe care le poartă la evenimentele mondene.

Multe dintre vedetele noastre arată impecabil în pozele de pe reţelele sociale sau la evenimente unde sunt multe aparate de fotografiat şi camere de luat vederi, însă, dacă le vezi pe stradă, pe unele nici nu le mai recunoşti. Fotoreporterii Click! au surprins-o, deunăzi, pe Andreea Marin, pe Calea Dorobanţi, ieşind de la un salon de înfrumuseţare. Îmbrăcată casual cu o cămaşă albă, largă şi lungă până la genunchi, şi într-o pereche de jeanşi, ţinuta Zânei nu ne-ar fi atras atenţia dacă nu coboram privirea asupra picioarelor. Ne-am fi aşteptat ca vedeta să poarte pantofi sport, dar surpriza a fost şlapii galbeni cu care Andreea Marin părea că se simte extrem de confortabil.

Însoţită de o tânără care se ocupă de promovarea ei, Andreea Marin a plecat spre casa din Piepera, acolo unde are şi biroul de lucru. S-a urcat în bolidul de lux pe care îl conduce şi a demarat în viteză.

Ce spunea Andreea Marin când a mai fost surpinsă în papuci pe stradă

Nu este prima dată când Zâna merge în papuci pe stradă. Anul trecut, ea a mai fost surprinsă într-o ipostază asemănătoare când ieşea de la pedichiură şi mergea spre casă. 

”Prea puţin mă interesează, generic vorbind, ce-i place ochiului. Din perspectiva mea, frumuseţea înseamnă sănătate, echilibru, pentru că dacă eşti un om echilibrat, faţa îţi este luminoasă, iar corpul are o formă armonioasă. Până la urmă nu suntem toţi croiţi să urcăm pe un podium. Dar este un podium al vieţii noastre personale, sociale, iar eu consider că pe acela trebuie să urcăm cu fruntea sus şi cu spinarea dreaptă”, declara Andreea Marin pentru Click! cu ceva timp în urmă când se lupta cu kilogramele în plus. Şi acum cămasa largă pare că ar ascunde problemele cu silueta ale vedetei.

 • Elena Băsescu
  foto: Blitz
 • Elena Băsescu
  foto: Blitz
 • Elena Băsescu
  foto: Blitz
 • Elena Băsescu
  foto: Blitz
 • Andreea Marin
  foto: Blitz
 • Andreea Marin
  foto: Blitz
 • Andreea Marin
  foto: Blitz
 • Maximize

1/7

Trecând la Elena Băsescu, am regăsit aceeaşi ţinută absolut banală. Altă dată în haine cu care făcea furori şi pe tocuri, am regăsit-o pe brunetă extrem de relaxată din punct de vedere vestimentar. Un tricou negru, panatloni sport, cu turul lăsat, sandale cu talpă joasă şi un rucsac, ce-i drept de firmă, i-au completat apariţia Elenei. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe stradă, când bruneta se întoarcea de la clubul Stejarii, acolo unde trage din greu la sală, şi se grăbea să ajungă acasă la copii, în locuinţa din strada Mihăileanu, în care s-a mutat după divorţul de Bogdan Ionescu.

Vedetele internaţionale trec neobservate fără armata de stilişti

Le admirăm, ne inspirăm din aparițiile lor, le copiem stilul vestimentar sau modul în care se coafează și se machiază. Dar iată că fără aceste artificii, fără armata de stiliști din spatele lor, şi vedetele internaționale pe care le vedem cântând pe scenă sau jucând în filme sunt extrem de banale și trec oricând neobservate. Iată o dovadă cu superba actriță Halle Berry.

halle-berry.jpg

Halle Berry
foto: GettyImages / Profimedia

Citeşte şi: 

Elena Băsescu, în haine de firmă, Ioana Băsescu, «modestă» şi nemachiată. Cum arată pe stradă

Traian Băsescu renovează vila pentru al patrulea nepot. Controversata casă a intrat în reparaţii capitale

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea marin papuci comozi monturi

  Se ştie că Andreea Marin (43 de ani) nu poate să poarte întotdeauna ce pantofi ar vrea. Deşi vedeta trebuie să fie mereu artentă la felul cum se îmbracă şi cum îşi asortează încălţămintea, sunt momente în care fosta Zână a Surprizelor şi-ar dori să plece pe stradă doar într-o simplă pereche de papuci, aşa cum de altfel au şi surprins-o fotoreporterii Click! cu câteva săptămâni în urmă. Este şi de înţeles de ce ar face asta. Andreea se plânge din adolescenţă de durerile cauzate de monturi.

 • Te doare doar când priveşti imaginile, darămite să stai câteva ore, în picioare, încălţată cu pantofii lor. Săptămâna trecută, vedetele au strâns din dinţi şi au ieşit la mondenităţi purtând încălţăminte incomodă. Imaginile sunt grăitoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1