EXCLUSIV Noi probleme de sănătate pentru Mioara Roman. Oana: "Am internat-o iar"

oana-roman-mama-mioara-roman.jpg

Oana și Mioara Roman
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Mioara Roman a ajuns iar pe mâinile medicilor! Fosta soție a lui Petre Roman se confruntă cu noi probleme de sănătate. A fost din nou internată de către fiicele sale, Oana și Catinca, la același centrul medical de lux unde au dus-o în primăvară!

Ajunsă la 81 de ani, Mioara Roman este cu sănătatea în piuneze! Oana Roman a dezvăluit că a fost nevoită să-și ducă din nou mama la azil, mai precis în centrul medical de lux unde a fost foarte bine îngrijită în primăvară. Mioara Roman a făcut o serie de noi analize, iar în urma rezultatelor, deloc îmbucurătoare, medicii au decis să-i schimbe tratamentul și să o interneze din nou, pe termen nelimitat.

„I-am schimbat tratamentul”

“Mama a fost așa și așa în ultima vreme! I-am schimbat tratamentul. Este încă internată la un centru de tratament unde privește îngrijiri. Să vedem cum evoluează cu tratamentul nou. Doamne ajută să fie și mai bine, ca să putem s-o luăm acasă. Nu știu cât va sta acolo, e în funcție de cum evoluează starea ei și tratamentul pe care îl ia”, a declarat Oana Roman, pentru Click.ro

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a deteriorat treptat în pandemie, femeia în vârstă de 81 de ani fiind supusă în decursul a două luni la două intervenții chirurgicale. Prima dată, Mioara Roman s-a operat de colecist, apoi i-a fost scos un lipom infectat. Mioara Roman a fost însă diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată.

Citește și:

Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman a dat vești despre mama ei

Cât de gravă este starea de sănătate a Mioarei Roman? Oana: “O îmbrac și o spăl eu!”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5