Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman a dat vești despre mama ei

oana_roman_mioara_roman.jpg

Mioara Roman are probleme de sănătate

Zilele trecute, Oana și Catinca Roman au anunțat că trebuie să o interneze pe mama lor pentru că nu se simțea deloc bine. Mioara Roman a suferit o operațiela colecist, miercuri dimineață, 20 ianuarie.

"Mama are piatră la bilă, însă din cauză că e foarte mare, îi vor scoate colecistul cu totul. Bine că nu a fost ceva mai grav”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru Click!, în urmă cu două zile.

Iată că miercuri a fost operată, iar Oana Roman a dat câteva vești pe Instagram: "Mama este bine. A ieșit din operație, este la ATI câteva ore, după care o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama. Slavă Domnului că este ok. Probabil vineri o să o iau acasă".

Mioara Roman suferă de Parkinson

mioara-roman.jpg

mioara roman
Starea de sănătate a Mioarei Roman este stabilă în prezent
Foto Facebook

Mioara Roman (80 de ani) suferă de maladia Parkinson (boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor).

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată", a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1