EXCLUSIV Maria Constantin a pus stăpânire pe maşina de lux a iubitului fotbalist

maria-constantin_1-main.jpg

maria constantin masina dacian varga
Maria Constantin a coborât din mașina lui Dacian Varga
foto: Blitz

După două căsnicii eșuate, Maria Constantin pare că și-a găsit liniștea lângă fotbalistul Dacian Varga, cu care formează un cuplu de jumătate de an. Deși mulți nu le dădeau prea multe șanse împreună, iată că cei doi rezistă bine sub același acoperiș și își împart deja bunurile ca un adevărat cuplu. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o în trafic pe cântăreața de muzică populară la volanul unui superb Land Rover, bolid ce îi aparțne noului ei iubit.

Relația Mariei Constantin (32 de ani) cu Dacian Varga (34 de ani) merge ca pe roate. Blodina nu doar locuiește sub același acoperiș cu sportivul, ci îi conduce mai nou și mașina fotbalistului, un Land Rover, în valoare de 50.000 de euro, cu care face slalom prin trafic. Cel puțin așa s-a întâmplat recent când fotoreporterii Click! au surprins în imagini manevrele periculoase ale interpretei de folclor. Blondina nu a ținut prea mult cont de regulile de circulație.

maria-constantin_2.jpg

maria constantin masina dacian varga
Blonda s-a oprit la sediul unui televiziuni, încărcată de bagaje
foto: Blitz

A condus pe linia de tramvai și a depășit coloana pe refugiu, ba chiar s-a făcut că nu vede culoarea roșie a semaforului și a călcat pedala de accelerație. Îmbrăcată sport și cu un fizic de adolescentă, Maria Constantin a făcut apoi o oprire la Etno Tv. A coborât din mașina lui Dacian Varga cu o geantă imensă după ea și a intrat în clădire, unde avea treabă.

maria-constantin_3.jpg

maria constantin masina dacian varga
Maria Constantin arată ca o adolescentă
foto: Blitz

Maria Constantin a divorțat de două ori

Cântăreața de muzică populară nu prea a avut noroc în dragoste, dacă stăm să judecăm trecutul ei amoros. Maria Constantin a trecut prin două divorţuri cu scântei, însă, deşi s-a jurat că o vreme nu mai vrea să audă de o altă relaţie, Cupidon a săgetat-o iar, toamna trecută. Bărbatul care i-a intrat în suflet, fotbalistul Dacian Varga, are în spate un CV impresionant la capitolul cuceriri.

 

Solista de muzică populară Maria Constantin este originară din Târgu Jiu. S-a măritat prima dată la vârsta de 23 de ani, în anul 2008 cu Ciprian Tapotă-Lătăreţu, şi el cântăreţ şi fiu de lăutari. După puţin timp, aceasta a devenit mămică, însă căsnicia s-a transformat în calvar, iar în anul 2013 a divorţat. În acelaşi an, l-a cunoscut pe Marcel Toader, care divorţase de Gabriela Cristea.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar în toamna lui 2017 au apărut primele zvonuri că se despart. Banii, dar şi adulterul au fost acuzaţiile pe care şi le-au făcut reciproc. Primul termen în procesul de divorţ a fost 21 noiembrie 2017 şi s-a definitivat în ianuarie 2018. 

 

Citește și:

 

Planul Mariei Constantin de a petrece mai mult timp cu Codruț: „El a văzut cum este cu mami”

Cadoul Mariei Constantin pentru fiul său a făcut-o de râs: „Rușinică, «mami»”

Loading...

Citește și

  • Există dragoste după divorţ şi pentru Maria Constantin şi se pare că i-a luat-o înainte lui Marcel Toader. La fix 10 luni după ce s-a separat oficial de afacerist, solista a fost săgetată de Cupidon, iar norocosul este nimeni altul decât fostul fotbalist Dacian Varga. Noi i-am surprins la o întâlnire romantică, pentru care Maria s-a pregătit ca la carte.

  • maria constantin platou star chef

    Mărturisiri surprinzătoare făcute de cântăreaţa de folclor, Maria Constantin. Dacă până acum se ştia că Marcel Toader, fostul ei soţ de care s-a despărţit cu scandal, a fost cel care i-a deschis mai multe uşi în carieră, solista de muzică populară spune că o cu totul altă persoană poate să-şi asume aceste merite şi nicidecum fostul ei partener de viaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1