Planul Mariei Constantin de a petrece mai mult timp cu Codruț: „El a văzut cum este cu mami”

maria-constantin2.jpg

maria constantin
Maria Constantin și-a revăzut băiețelul de ziua ei
Foto: Facebook

Maria Constantin a mărturisit că începe să găsească o cale de compromis cu foștii socri pentru a putea petrece mai mult timp cu Codruț, copilul ei.

În urmă cu patru luni, Maria Constantin și fostul ei soț, cântărețul Ciprian Tapotă, au fost din nou într-o dispută. De data aceasta, pentru copilul pe care îl au împreună, Codruț (8 ani), și care locuiește la Târgu Jiu cu tatăl său.

Atunci, Maria a vrut să-și ia băiatul în vacanţa programată, dar s-a lovit de un refuz categoric din partea primului soț, care nu a vrut să-i dea procură pentru ca Maria să poată ieşi din ţară cu micuţul. Recent, Maria Constantin a dezvăluit că face toate demersurile pentru ca fiul ei să locuiască cu ea. Codruț a stat până acum împreună cu tatăl lui, primul soț al artistei.

Lucrurile au început să se limpezească, însă. „Sunt într-o situație mult mai bună și chiar am avut prilejul de a avea o discuție civilizată cu bunicii copilului și ne-am înțeles, pentru că fiul meu și-a dorit să mai stea și peste programul de vizită, într-o lună ne-am distrat foarte bine. După ce l-am dus acasă, a zis că vrea să mai stea cu mine și l-am luat înapoi, m-a mai ajutat și mama mea. A fost prima noastră vacanță…Nu l-am luat la spectacole după mine, dar l-am luat la Sulina și am mers toți trei la Sulina, eu cu el și mama mea, ne-am plimbat și ne-am distrat, m-am bucurat din plin din plin de această perioadă.  Am încercat doar să fiu acolo unde își dorește el, chiar dacă programul meu a fost încărcat, pentru că din asta îmi câștig existența, eu m-am comportat normal, el a văzut cum este cu mami… Cel mai frumos lucru este ca fiul tău să-ți spună de dimineață: mami, te iubesc! Îmi este foarte greu, dar abia aștept să ajung acolo și să dorm cu el. Eu cred că faptul că fiul meu își dorește foarte mult și au văzut socrii mei că trece printr-o perioadă dificilă și e bulversat…”,  a spus artista la Agenția Vip.

Loading...

Citește și

  • maria constantin

    Maria Constantin se mândrește cu iubirea părintească pentru fiul său, Codruț, dar fosta cumnată a artistei a scos la iveală o gafă de neiertat a cântăreței. Maria Constantin i-a dat băiețelului ei un cadou care demonstrează cât de distantă a fost artista față de cel pe care spune că îl iubește mai mult decât orice pe lume.

  • După ce a încheiat scandalul cu Marcel Toader (55 de ani), Maria Constantin (31 de ani) a pus acum tunurile pe Ciprian Tapotă, primul ei soţ, cu care are un băieţel. Cum bărbatul, care îl are în custodie pe Codruţ (8 ani), nu este de acord ca Maria să plece cu copilul în vacanţa de peste graniţă, solista îl ameninţă cu armata de avocaţi.

  • maria constantin cantareata muzica populara

    Pentru că îl vede rar, Maria Constantin nu ştie cum să-i mai intre în graţii băieţelului ei, Codruţ, care locuieşte alături de tatăl lui la Târgu-Jiu. Pe perioada vacanţei, însă, soţia lui Marcel Toader l-a adus pe micuţ în Bucureşti, aşa cum obişnuieşte să o facă de câteva ori pe an, iar cei doi au petrecut de minune împreună. Blonda şi-a dus copilul la mall şi la piscină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1