EXCLUSIV! Ioana și Ilie Năstase divorțează. Femeia nu mai poate suporta violența verbală

ilie-ioana-nastase.jpg

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit pe 25 aprilie 2019
foto: Click!

Pe 25 aprilie 2019 se căsătoreau civil, iar azi deja nu mai formează un cuplu. Click! a aflat că Ioana și Ilie Năstase și-au spus adio! Nu mai locuiesc împreună și se pare că nu mai e nici rost de împăcare între cei doi. Ioana este decisă să divorțeze după ce ieșim din pandemie și va aputea ajunge la un notar. Nasty n-a călcat strâmb, dar, i-a vorbit urât soției!

El are la activ cinci mariaje, ea, două: unul care a durat 20 de ani, și pe cel de un an, cu Ilie! Iată că deși situația dintre ei era calmă, iar fostul tenisman i-a arătat aprecierea mutându-și domiciliul în orașul ei natal, în Constanța, fix acum Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit. În loc să serbeze un an de căsnicie, pe 25 aprilie, ei au "sărbătorit" despărțirea: el s-a mutat în apartamentul de la Caelia (Mamaia), ea, în apartamentul dintr-un cartier rezidențial din Nordul stațiunii Mamaia. Bruneta a știut să se eschiveze până acum și a arătat că este fericită, însă în spatele zâmbetului afișat în imaginile publicate pe Facebook se ascundea multă durere. A preferat să tacă, pentru că are o mamă în vârstă, pe care vrea să o protejeze de astfel de răutăți, dar și un fiu care este și tată, și pe care nu vrea să îl dezamăgească.

Ioana s-a săturat de reproșuri și de jigniri

Motivul divorțului nu ar fi adulterul, așa cum toți ar fi fost tentați să creadă, mai ales că Nasty are antecedente în acest domeniu, ci violența verbală! Surse din anturajul cuplului ne-au oferit declarații în exclusivitate. "Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Vorbește rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinții ei, pentru că se simțea aiurea față de ei, dar și de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze", au spus anumite persoane din apropierea lor, pentru Click! Dacă nu era pandemia de coronavirus, Ioana ar fi intentat deja divorțul, însă trebuie să mai aștepte puțin până se vor relaxa măsurile autorităților. 

amalia_gettyimages-52829864.jpg

amalia nastase
Amalia Năstase a fost cea de-a treia soţie a lui Ilie Năstase
foto: Getty Images

Ilie, cinci neveste, Ioana un singur soț

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (43 de ani). În 1980 a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani) şi o fată, Charlotte (29 de ani). Mariajul nu a mers, au divorțat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). 

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă și de aceasta Ilie a divorțat, după doar cinci ani de mariaj și opt de relație. Ioana Simion este a cincea sa soție. Bruneta, originară din Constanța, a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu patru ani, are un băiat.

Citește și:

EXCLUSIV Asta vede Ilie Năstase în dormitor! Ioanei i-a alunecat sutienul la plajă

EXCLUSIV Ioana Simion: «Am plecat din casa lui Ilie Năstase. Simțeam mereu energii negative acolo»

EXCLUSIV Ilie Năstase nu-și poate lua mâinile de pe soția sexy. Poze incendiare din Turcia

 

Loading...
 
 

Citește și

  • A dus-o pe proaspăta soţie în gura lupului. Ca să îşi spele păcatele şi să nu îl părăsească, Ilie Năstase se pare că i-ar fi cumpărat Ioanei, un apartament la mare. Până aici nimic anormal, ba chiar de lăudat, doar că proprietatea se află vizavi de apartamentul fostei neveste, Brigitte. Din balconul său situat la etajul şase, Nasty priveşte lejer în dormitorul ei de la etajul unu.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 488847632


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1