EXCLUSIV Ilie Năstase trăieşte periculos: fosta şi actuala soţie, vecine de bloc la Mamaia

aaaa2-3-1.jpg

“Apartamentul acesta şi l-a cumpărat soţia mea, Ioana, mai demult. Eu am unul la Caelia şi ne petrecem weekendurile la mare”. Brigitte își vinde apartamentul cu tot cu mobilă, cu 150.000 de euro

A dus-o pe proaspăta soţie în gura lupului. Ca să îşi spele păcatele şi să nu îl părăsească, Ilie Năstase se pare că i-ar fi cumpărat Ioanei, un apartament la mare. Până aici nimic anormal, ba chiar de lăudat, doar că proprietatea se află vizavi de apartamentul fostei neveste, Brigitte. Din balconul său situat la etajul şase, Nasty priveşte lejer în dormitorul ei de la etajul unu.

Deşi e o diferenţă de vârstă de 30 de ani între ei, Ilie Năstase (73 de ani) şi Ioana Simion (43 de ani), actuală Năstase, au o relaţie cu năbădăi, presărată cu gelozii, certuri şi împăcări.
Aşa cum aţi aflat din Click!, pentru că Nasty ar fi supărat-o grav şi ar fi călcat pe bec, Ioana a anulat nunta care trebuia să aibă loc weekendul următor.

a22-3-4.jpg

Nasty își ”parchează” bicicleta în balconul soției, Ioana

Colac peste pupăză, l-a ameninţat şi cu divorţul! Când a auzit cuvântul cu pricina, se pare că fostului mare tensiman i s-a aprins un beculeţ şi ar fi încercat scheme pentru recucerirea doamnei, în stilul caracteristic, fix cum o împăca pe Brigitte: mai o afacere, mai un apartament!
Galant din fire, acesta a dus-o pe Ioana în Turcia unde s-au plimbat ca doi adolescenţi de mână, s-au bucurat de peisajele superbe. Şi asta nu e tot, căci se pare că Ilie ar fi plusat cu un apartament în Nordul staţiunii Mamaia.

a32-3-5.jpg

Brigitte a scos la vânzare apartamentul primit de la Năstase

Gura lumii vorbeşte că Nasty i-ar fi cumpărat un apartament superb, în valoare de peste 100.000 €, tocmai ca să o facă să uite de divorţ. Şi, se pare că a şi uitat, căci Ioana este din nou zâmbitoare la braţul lui şi, cine ştie, poate reprogramează nunta.

Culmea e că imobilul este situat ”gard în gard”, cum s-ar spune, cu cel al lui Brigitte Pastramă, iar cu un mic efort, cele două femei ar putea chiar să se salute din balcon, la micul dejun.

a42-3-6.jpg

Actuala doamnă Năstase are un trup natural de invidiat

Apartamentul lui Nasty se află la etajul şase, iar cel al lui Brigitte, care între timp a fost scos la vânzare, este la etajul unu, iar priveliştea este deosebită: Nasty poate să vadă direct în dormitorul ei.
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul septuagenar în zona scumpă  a staţiunii în timp ce dădea câteva ture pe o bicicletă verde neon.

a52-3-7.jpg

Pentru că are permisul suspendat, Nasty și-a luat bicicletă

El pe două roţi, Ioana pe patru roţi, căci la scurt timp a trecut pe lângă el Ioana la volanul unui Mercedes alb. S-au salutat, apoi ea s-a dus la plajă, în timp ce Nasty a dat câteva ture prin zonă.
Cam vreo jumătate de oră a durat joaca, apoi Nasty şi-a cărat vehiculul  la etajul şase şi l-a depozitat pe balcon.   

 

Loading...

Citește și

  • ioana nastase brigitte nastase plaja costum de baie

    Dacă ar fi să analizăm femeile care i-au marcat ultimii ani lui Ilie Năstase, am putea spune că fostul tenismen are un anumit tipar după care le alege. Obligatoriu brunete şi cu forme apetisante sunt criteriile definitorii. Recent, actuala nevastă a fostului număr 1 mondial a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe plajă la Mamaia, în costum de baie, demonstrând că poţi să ai un trup perfect şi fără operaţii estetice. Sută la sută naturală, Ioana Năstase s-a relaxat pe şezlong într-un costum de baie minuscul, care abia i-a acoperit sânii.

  • ilie nastase

    Incredibil, dar adevărat! Ilie Năstase (72 de ani) s-a ţinut de cuvânt şi s-a însurat cu iubita lui mai tânără, constănţeanca Ioana Simion (43 de ani). La începutul anului a cerut-o de nevastă cu un inel de 15.000 de euro, iar azi, 25 aprilie, Nasty a dus-o la starea civilă. Este al cincilea drum pe care fostul mare tenisman îl face la primărie, căci a mai fost însurat de patru ori, cu Brigitte Sfăt, Amalia Teodorescu, Alexandra King și Dominique Grazia.