Bombă în tv: Alex Velea, coleg de emisiune cu Iulia Albu! Artistul a semnat la Kanal d

velea.jpg

alex velea
Alex Velea este una dintre noile vedete de la "Bravo, ai stil!"
Foto: arhivă personală

Asta le întrece pe toate! După ce s-au făcut cu ou şi cu oţet în trecut şi au fost la un pas de a ajunge în instanţă, acum Iulia Albu şi Alex Velea trebuie să facă pace. Artistul a fost cooptat în noua echipă de la "Bravo, ai stil", show la care jurata este deja veterană, şi va apărea pentru prima dată pe post sâmbătă seara (11 noiembrie).

Va fi o gală memorabilă la "Bravo, ai stil", sâmbătă, căci producătorii au adus feţe noi în concurs. Nu este vorba despre alte concurente, ci despre noi juraţi. Brigada sexy va fi alcătuită din nume sonore. Telespectatorii vor vedea şi alţi juraţi printre cei deja consacraţi.

victor slav bogdan vladau alex velea bravo ai stilZoom
Alex Velea se alătură echipei "Bravo, ai stil" şi apare sâmbătă seară la tv
foto: captură video

Este vorba despre Victor Slav, Bogdan Vlădău şi  nu în ultimul rând Alex Velea, care vor avea misiunea de a aprecia din punct de vedere vestimentar și artistic, prestația concurentelor emisiunii. Cântăreţtul este cu adevărat o surpriză de proporţii, dat fiind că experienţele lui cu Iulia Albu nu au fost dintre cele mai fericite. Cei doi s-au atacat reciproc şi au fost la un pas să ajungă să-şi facă dreptate în instanţă. Dar se pare că timpul a calmat spiritele între ei, iar acum vor fi nevoiţi să îngroape securea războiului fiind colegi de emisiune. 

În 2013, Iulia Albu şi Alex Velea s-au certat ca la uşa cortului. Totul a pornit după ce fashion editorul i-a acordat artistului o notă de 3.

Atunci, jurata a fost nemiloasă la adresa lui Velea şi a spus lucruri deloc măgulitoare, printre care şi faptul că poartă lanțuri de manelist. În urma acestor declarații Velea a văzut roşu în faţa ochilor şi a răbufnit, lansând un atac extrem de dur la adresa Iuliei, în versuri. 

”Dorintza de Faima arde-n Iulia gen Tortza/S-a-mbracat cu 7 cămăshi, dă-i trebuiau cămăshi de Fortză/Critic "vestit", prea nesuferit/O bănuiesc pe Iulia ca e travestit/Vrea să iasă din comun, Vrea să iasă din banal/Da' ce vede în oglindă e un mic transsexual/Se dă cu Smârcâz pe fatză , i-a rămas shi-n coltzu' gurii/V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Pădurii!!!”, scria atunci Alex Velea pe reţelele de socializare, versuri care au făcut-o pe Iulia să-şi consulte avocaţii. 

loading...

Citește și