Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express, înainte de operațiile estetice

alinaaa.jpg

Alina Ceușan și prietena ei cea mai bună cu care face echipă la Asia Express au apelat la operații estetice
Foto Instagram

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt denumite «Reginele Instagramului», dar până să ajungă să dețină o astfel de notorietate, cele două au muncit mult și au recurs la ajutorul medicului estetician pentru a ajunge să arate exact așa cum își doreau.

Două clujence pasionate de modă și metode de înfrumusețare au ajuns să aibă mii de fani pe internet datorită unor poze demne de reviste. Mai interesant de-atât îl reprezintă faptul că cele două au reușit, cu mici îmbunătățiri, să-și definească trăsăturile, încât ai putea jura că sunt surori gemene. Carmen și Alina sunt însă doar prietene foarte bune.

20130309-232500.jpg

Foto: Arhivă personală

Despre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au auzit, cu siguranță, foarte multe  femei interesate de modă și beauty. Cele două clujence reușesc de multă vreme să-și mențină blogurile în topul celor mai citite și apreciate. Cele două prietene bune s-au înscris în cursa Asia Express și speră să fie învingătoare.

Cât de diferit arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, înainte de Asia Express

72746917_3184116341695598_284791979953356800_n.jpg

Alina Ceușa s-a schimbat radical
Foto: Arhivă personală

Atât Alina Ceușan, cât și Carmen Grebenișan au apelat la medicul estetician pentru a-și face câteva modificări faciale. Iată cum arătau cele două, înainte de operații.

alinutaa.jpg

Foto: Arhivă personală

”Sunt o blogger-iță din România, născută în Târgu-Mureș, iar momentan locuiesc în Cluj Napoca. Am văzut pentru prima dată lumina zilei pe data de 2 iunie 1992. Îmi place să spun povești și mă declar a fi o naratoare plină de emoție, căreia îi place să călătorească, să scrie și să captureze momente prin intermediul pozelor. Scrisul, o veche pasiune, s-a dezvoltat prin intermediul acestui blog și s-a transformat într-o motivație inspiraționala, cu ajutorul căreia am creat o multitudine de povești ce sper să vă atraga atentia si sa va inspire sa va traiti viata si fiecare clipa la maximum”, își face prezentarea frumoasa clujeancă.

75501008_1250074335164721_7805124546670886912_n.jpg

Carmen Grebenișan, după operațiile estetice
Foto: Arhivă personală

"Eu mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenţie. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur şi simplu nu mă simţeam bine cu nasul meu. Din lateral, aveam o cocoaşă, aici pe mijloc, o denivelare. Era un nas care nu era deloc feminin. Eu sunt foarte fericită că am făcut acest pas. Cu atât mai mult, îmi pare rău că nu am făcut operaţia asta mai devreme. Singura mea problemă cu nasul era din profil, aşa că i-am spus „Ceea ce îmi doresc este să scapaţi de acea cocoaşă. Vreau un nas drept şi cu asta, basta!”. Îmi doream demult să fac pasul acesta. Cumva îmi era frică. Primul lucru la care m-am gândit era că o să doară. Că o să primesc un ciocan în nas şi după aceea, o să mă doară cinci săptămâni şi nu o să mai pot de durere. Operaţia asta, efectiv, nu doare!", a mărturisit Alina Ceuşan într-un videoclip de-al său.

dsc_6365.jpg

Alina Ceușan și-a făcut rinoplastie
Foto: Arhivă personală

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, împreună la Asia Express

Iată că cele două Regine ale INstagramul, ambele blonde și ambele cu mare priză la sexul opus, care pozează adesea în ipostaze provocatoare, vor face echipă și la Asia Express, sezonul 3.

'Asia Express e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun. Cred că va fi în același timp o experiență care ne va apropia și mai mult pe mine și pe Carmen… daca e posibil și mai mult (râde)', acestea au fost primele declarații ale Alinei Ceușan despre Asia Express.

alina_ceusan_si_grebenisan_la_asia_express.jpg

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au înscris la Asia Express
Foto Instagram

'E foarte important că ne cunoaștem de foarte mult timp, ne dorim o astfel de experiență, știm cu ce se mănâncă.  Sinceră să fiu, cred că avem o șansă reală la premiu, pentru că cel mai important lucru este munca în echipă', a spus Alina Ceușan.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1