Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani

12-parinti-oana-sarbu-2.jpg

Mama vedetei are 86 de ani, iar tatăl, 84 de ani

Vizitele la părinți o impresionează pe Oana Sârbu (50 de ani) până la lacrimi și mereu se desprinde cu greu din brațele lor.

 „Am stat o oră și jumătate să mă mângâie mama (86 de ani) pe mână. Mama n-are nici un rid, nici pe frunte, nici pe obraji, am privit-o mai atent ca oricând. Am stat să mă-ntrebe din când în când ce fac de am mâinile așa de catifelate și unde e Alex (fiul artistei – n.r.). Doar am stat cu ei în bucătărie: n-am mai cumpărat nimic, n-am mai dereticat, nu i-am mai certat... Am ascultat, zâmbit, lăcrimat (în mine), privit, am încercat să-mi amintesc tot felul de lucruri atât de îndepărtate. Oricum, mă trezesc și mă culc cu copilăria alături de ei, în gând și în suflet. Ca să-mi treacă sentimentul că îi văd tot mai micuți de la zi la zi. Mama și tata (84 de ani) sunt împreună de la 17 ani (de 69 de ani – n.r.). Ciudat sentiment. Tata: «Mă suni când ajungi acasă, da?». Of, toate simțurile se pierd, doar emoția puternică, nu. Aș mai fi stat cu ei. I-aș fi băgat în mine, să-i port într-un buzunar peste tot”, le-a spus vedeta fanilor. 

oana_sarbu_vip.jpg

oana sarbu
Oana Sârbu
Foto: Sever Gheorghe

Oana Sîrbu, pe aceeaşi scenă cu tatăl ei!

oana_si_tatal_ei.jpg

oana sirbu tatal moment artistic
Oana şi tatăl ei Romulus pe scena de la "Te cunosc de undeva"
Foto: Captură Antena 1

Pe Oana Sîrbu o cunoaşte o ţară întreagă, însă nu şi la braţul tatălui ei, actor de revistă la Teatrul Constantin Tănase. În 2015, cântăreaţa a apărut la emisiunea "Te cunosc de undeva, alături de părintele său", într-un moment artistic de excepţie. Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică Petrescu, iar în momentul în care a păşit pe scenă, acolo se afla deja tatăl ei, Romulus. Părintele artistei l-a interpretat pe Romică. Momentul a fost cu atât mai incitant, cu cât telespectatorii au mai rar ocazia să o vadă pe vedetă alături de tatăl ei.

Loading...
 
 

Citește și

  • stefan banica oana sarbu liceenii rock'n roll

    Partida grăbită de amor dintre Ion, jucat de junele actor Şerban Ionescu, şi Ana, interpretată de actriţă Ioana Crăciunescu, şi momentul în care „Liceenii” Dana şi Mihai, cărora le-au dat viaţă Oana Sârbu şi Ştefan Bănică Jr., au descoperit partea carnală a relaţiei lor inocente, sunt doar două din lista celor mai reprezentative momente de erotism din cinematografia românească, de dinainte şi de după Revoluţie.

  • “Timp, încotro mergi?” ar putea fredona și acum Oana Sârbu, interpreta Danei Vasilescu, din celebra seria de filme „Liceenii”, căci artista a împlinit duminică 50 de ani. Din fericire, timpul a fost blând cu Oana Sârbu, căci vedeta și-a păstrat candoarea din tinerețe, aceeași privire blândă, gropițele din obraji și silueta de adolescentă, pe care a afișat-o în celebrul film în care a fost colegă cu Ştefan Bănică, Cezara Postelnicu şi Mihai Constantin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1