EXCLUSIV A fost ca o ispită! Cum s-a dus Bianca Drăguşanu să-şi tranşeze divorţul cu Alex Bodi

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăguşanu şi-a pus cea mai sexy rochie pentru a-şi negocia împăcarea cu Alex Bodi
Foto: Mihai Ionescu

Nici vorbă de împăcare în cuplul Bianca Drăguşanu- Alex Bodi. Deşi cei doi şi-au făcut apariţia miercuri seara la două evenimente mondene la care au fost numai un zâmbet, în fapt vedeta şi omul de afaceri sunt departe de a face pace. Cei doi îşi negociază la sânge împăcarea, fiind surprinşi de fotoreporterii Click! în mijlocul unor discuţii încinse despre motivele care i-au adus în pragul separării. Bianca Drăguşanu a depus luni actele de divorţ, acuzându-l pe Alex Bodi de vionenţă.

Bianca Drăguşanu pare că a cedat în faţa lui Alex Bodi după apariţiile mondene de zilele trecute în care au afişat un zâmbet larg pe chip şi ar fi lăsat impresia că s-au împăcat. Joi seara, blondina a preferat să discute din nou cu soţul ei dacă mai au de ce să rămână împreună sau nu. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca la atelierul ei de croitorie, de unde a plecat pusă la patru ace spre un hotel de lux. Îmbrăcată cu o rochie din satin verde smarald, mulată şi cu decolteu adânc, cu tocuri cui şi poşeta elegantă pe umăr, Bianca a aşezat ceva în portbagajul maşinii şi a demarat spre locul întâlnirii. Aici, şi-a lăsat maşina în parcare şi a intrat în hotel. Nu a popsit mult şi a ieşit însoţită de Alex Bodi. S-a urcat în maşina lui şi au pornit spre nordul Capitalei. Imediat ce au plecat de pe loc a şi început discuţia, iar cei doi se pare că şi-au reproşat diverse lucruri arătându-şi telefoanele, ca şi cum ar fi strâns probe incriminatoare acolo. Negoiecierile au continuat şi la restaurantul din Herăstrău, unde cei doi soţi s-au oprit pentru a lua cina, dar au discutat în aceiaşi temrni destul de duri, blondina fiind se pare de neînduplecat. Surse din anturajul cuplului au declarat pentru Click! că Bianca este decisă să meargă mai departe cu separarea.

1/8

"Alex nu a fost convingător la discuţii. Bianca l-a lăsat să vorbească pentru a-i auzi explicaţiile şi promisiunile, însă nu este impresionată. Nu va renunţa din câte ştim noi la divorţ. Au termen la notar pe 3 decembrie şi atunci vor parafa separarea oficială", au declarat sursele citate. 

Cum a început scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Tot scandalul dintre ei a pornit în urmă cu o săptămână, când Bianca ar fi depus actele de divorț și a publicat o fotografie în care apărea rănită pe mână, chiar de propriul soț. "Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiţii, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid, prin care să scape de soţul agresiv", ne-au declarat săptămâna trecută surse din anturajul cuplului. Foarte ferm a fost și Bodi, care a susținut sus și tare că relația cu vedeta s-a încheiat. ”Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", declara el pentru spynews.ro.

 

Citeşte şi:

 

Totul despre cununia grăbită a Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi în plin divorț. Blonda radiază la brațul lui

Loading...
 
 

Citește și

  • bianca dragusanu alex bodi

    Nici ei nu știu ce vor și se încurcă în declarații și sentimente! La fix o săptămână de când s-a prezentat la notar cu actele de divorț, Bianca Drăgușanu și cel care încă îi este soț, Alex Bodi, s-au afișat, mai fericiți ca niciodată, la două evenimente mondene. Nici o vorbă despre bătăi, certuri și zgârieturi cu furculița, doar despre cât de mult se iubesc!

  • bianca dragusanu la cinematograf cu prietenele dupa ce s-a aflat de divorţ

    La doar o zi distanţă după ce s-a aflat că a depus actele de divorţ la notar, Bianca Drăguşanu nu stă închisă în casă să-şi plângă amarul, ci dimpotrivă. Blonda a fost surprinsă joi seara, în oraş, în compania prietenelor ei, care o susţin şi o ajută moral să treacă peste suferinţa şi tumultul ultimelor zile. Fosta prezentatoare tv a decis să pună punct mariajului cu Alex Bodi, după ce în urmă cu 3 luni cei doi se cununau civil la Primăria Sectorului 3.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1