Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi în plin divorț. Blonda radiază la brațul lui

bianacaa.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au zâmbit și au stat de vorbă la un eveniment monden
Foto Click.ro

Bianca Drăgușanu pare să uite toate certurile și conflictele pe care le-a avut de-a lungul relației și a fostei căsnicii scurte pe care a avut-o alături de Alex Bodi. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment monden, unde nu s-au evitat, ba mai mult, au stat împreună și și-au zâmbit.

În urmă cu doar o săptămână, apropiați ai Biancăi Drăgușanu ne-au declarat faptul că cei doi se pregătesc de divorț, mai ales că vedeta publicase o fotografie în care apărea rănită pe mână, chiar de propriul soț. Cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment monden și nu a părut că ar există tensiune între ei. Și-au zâmbit și au stat la aceeași masă.

72185419_2501170839996840_7348120441325617152_n.jpg

Bianca Drăgușanu a fost văzută alături de Alex Bodi la un eveniment monden
Foto Click.ro

"Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiţii, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid, prin care să scape de soţul agresiv", ne-au declarat surse din anturajul cuplului.

Bianca Drăguşanu a depus miercuri (30 octombrie) actele la notar, după doar trei luni de mariaj şi un an de relaţie cu suişuri şi coborâşuri.

Bianca Drăguşanu se pregăteşte să redevină o femeie liberă. A depus actele de divorţ la notar şi este hotărâtă să pună punct mariajului cu Alex Bodi, după multe episoade de violenţă din partea soţului ei. Termenul la care cei doi se vor prezenta la notar este 3 decembrie. În urmă cu aproape o săptămână, Bianca spunea că în curând va dezvălui detalii picante din relaţia ei. Atunci, toată lumea s-a gândit că blondina este însărcinată şi urmează să-i ofere lui Bodi un copil, însă lucrurile nu stăteau nici pe departe aşa.

"Dragii mei, în curând o să aflaţi şi voi toate detaliile poveştii mele de dragoste. Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele «telenovelei» care vă ţine si pe voi în suspans de mai bine de un an. Vă voi vorbi sincer despre dragoste, respect, sacrificii şi tot ce presupune o relaţie. Sunt foarte fericită şi foarte mândră de soţul meu care mă adoră şi ne dorim să vă dăm o veste minunată în curând!”, scria ironic Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale în dreptul unei imagini cu Alex Bodi.

Loading...
 
 

Citește și

  • bianca dragusanu la cinematograf cu prietenele dupa ce s-a aflat de divorţ

    La doar o zi distanţă după ce s-a aflat că a depus actele de divorţ la notar, Bianca Drăguşanu nu stă închisă în casă să-şi plângă amarul, ci dimpotrivă. Blonda a fost surprinsă joi seara, în oraş, în compania prietenelor ei, care o susţin şi o ajută moral să treacă peste suferinţa şi tumultul ultimelor zile. Fosta prezentatoare tv a decis să pună punct mariajului cu Alex Bodi, după ce în urmă cu 3 luni cei doi se cununau civil la Primăria Sectorului 3.

  • bianca dragusanu alex bodi

    În sfârşit s-a desluşit misterul unei veşti bombă pe care Bianca Drăguşanu o avea de împărtăşit prietenilor ei de pe reţelele sociale. Blondina spunea în urmă cu aproape o săptămână că în curând se vor afla toate detaliile poveştii ei de dragoste cu Alex Bodi şi se referea, de fapt, la divorţ. Bianca Drăguşanu a depus miercuri (30 octombrie) actele la notar, după doar trei luni de mariaj şi un an de relaţie cu suişuri şi coborâşuri.