Totul despre cununia grăbită a Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi

bianca_si_alex_cununie.jpg

bianca dragusanu alex bodi cununie civila sector 3
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la ieşirea de la Starea Civilă
foto: Mihai Ionescu

Bianca Drăguşanu s-a măritat în mare secret cu Alex Bodi, evenimentul fiind programat joi după-amiază la Starea Civilă de la Primăria sectorului 3. Vedeta şi omul de afaceri au fost foarte discreţi cu organizarea cununiei, aşa că au avut lângă ei doar câţiva prieteni, care le sunt de altfel şi martori în faţa ofiţerului de Stare Civilă. Fotoreporterii Click! au surprins imagini la cald cu mirii când intră la Starea Civilă şi apoi pleacă în grabă cel mai probabil să sărbătorească.

Ceea ce prietenii lor anticipau după risipa de gesturi tandre pe care Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au făcut-o în ultima vreme pe litoral, iată că s-a produs. Joi, în prima zi de August, blonda a spus un “da” hotărât  în faţa ofiţerului Stării Civile bărbatului care i-a făcut să bată inima cu putere. Bianca a devenit doamna Bodi într-o rochie albă din dantelă, creaţie proprie, în care a strălucit. Mireasa a asortat ţinutei mulate, în bretele, cu decolteu ameţitor, un buchet de trandafiri şi mini roze în nuanţe de mov şi roz.

alex_si_bianca_sector_3.jpg

alex bodi bianca dragusanu miri
Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu se căsătoresc civil
foto: Mihai Ionescu

Jumătate de an de relaţie, 4 despărţiri şi tot atâtea împăcări şi o cununie civilă organizată rapid, după o cerere în căsătorie venită cu doar două zile în urmă (30 iulie).

Aşa arată tabloul poveştii de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. Blondina nu a stat prea mult pe gânduri după ce a acceptat să devină doamna Bodi, aşa că în 48 de ore de la propunere s-a şi prezentat în faţa ofiţerului Stării Civile cu un inel superb pe deget, în valoare de 10.000 de euro, şi cu încredere că a doua oară va fi pentru totdeauna.

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au cununat în urmpă cu trei luni
  foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/11

Cununia a fost un moment discret, dar nu lipsit de emoţii. Primul care şi-a făcut aparţia în curtea Stării Civile de la primăria sectorului 3 a fost mirele. Extrem de agitat, Alex a vorbit câteva minute la telefon, timp în care s-a uitat insistent să vadă când îşi face apariţia mireasa lui. Omul de afaceri a fost îmbrăcat casual cu o pereche de jeanşi negri, sacou negru cu dungi albe şi pantofi maro.

Mireasa în schimb şi-a pregătit mult mai atent vestimentaţia. Bianca avea rochia de cununie de câteva luni, ţinută pentru care a muncit o armată de croitorese ale atelierului pe care îl deţine. Rochia mulată şi decoltată din dantelă albă a făcut-o pe Bianca să fie admirată îndelung de curioşi.

Imediat după ceremonie, Bianca şi Alex Bodi şi-au invitat prietenii să sărbătorească la un restaurant de fiţe din Herăstrău.  

bianca_mireasa.jpg

bianca dragusanu
Bianca poartă o rochie albă pentru ceremonia de cununie civilă
foto: Mihai Ionescu

alex_bodi_bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la Starea Civilă de la sector 3
foto: Mihai Ionescu
Loading...