EXCLUSIV! De ce ar fi murit Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros. Solista Daniela Ploia: ”Era în comă de trei zile!”

lidia-bejenaru-daniela-ploia.jpg

Solista Daniela Ploia, alături de soții Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Tragedie și durere fără margini în familia maestrului Nicolae Botgros! Soția acestuia, artista Lidia Bejenaru, a decedat luni dimineață, 26 iulie, la 68 de ani! Solista de muzică populară a lăsat în urma ei o durere de nedescris nu doar în sânul familiei, dar și printre colegii care au cunoscut-o de-a lungul vremii. Solista Daniela Ploia, prietenă cu cei doi, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, care ar fi fost cauza care a dus la decesul cântăreței!

Solista de muzică populară Daniela Ploia i-a cunoscut pe maestrul Nicolae Botgros și pe soția acestuia la o nuntă, unde s-au împrietenit la cataramă. Daniela Ploia deplânge moartea prematură a Lidiei Botgros și a dezvăluit pentru Click! că solista de peste Prut a murit în uma unei hemogragii, după ce a fost supusă la două întervenții chirugicale la colon.

Daniela Ploia: „A făcut două operații la colon!”

„Am avut onoarea să stăm la povești mult în noaptea nunții maestrului Aurel Blondea, unde dânsa și maestrul Botgros au fost nași (n.r. septembrie 2019). O femeie cu un suflet cât un munte, carismatică, de n-ai fi zis că o macină ceva! A avut două intervenții la colon și era în comă de trei zile. A făcut hemoragie și a murit. Păcat, mare păcat! Maestrul chiar suferă, deși lumea îl judecă!”, a declarat Daniela Ploia, pentru Click! Trupul neînsuflețit al solistei de peste Prut va fi depus la Palatul Național din Chișinău, unde cunoscuții își pot lua adio.

Căsnicie de 50 de ani

Lidia Bejenaru și dirijorul Nicolae Botgros (68 de ani) ar fi împlinit anul acesta, în octombrie, 50 de ani de căsnicie. Lidia Bejenaru a înfruntat cu stoicism gura lumii și zvonurile despre divorț, alimentate de faptul că Nicolae Botgros a devenit tatăl unei fetițe, în aprilie 2018, cu Anișoara Dabija, o solistă de muzică populară cu 27 de ani mai tânără, căsătorită și ea la vremea respectivă și mamă a doi băieți. Nicolae Botgros și-a recunoscut fiica, dar s-a întors la soție, în ciuda faptului că Anișoara Dabija a divorțat și era pregătită de o relație oficială cu maestrul.

Citește și:

Suferința ascunsă a Lidiei Bejenaru. Ce a umbrit ultimii ani de căsnicie cu Nicolae Botgros

Ce frumoasă era în tinerețe soția lui Nicolae Botgros, regretata Lidia Bejenaru! La nuntă aveau 19 ani

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul