EXCLUSIV Cum se pregătesc Gina şi Smiley pentru venirea fetiței: "E o atmosferă de nedescris în casa lor"

smiley-gina-pistol.jpg

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 3 ani și vor avea o fetiță
foto: Instagram

Bucurie mare pentru Smiley (37 de ani) şi iubita lui, Gina Pistol (38 de ani), care la începutul anului 2021 vor deveni părinţi pentru prima oară. Amenajează camera fetiţei, iar Gina este şefă de şantier. Fotoreporterii Click! vă prezintă casa unde artistul îşi va duce prinţesa! Este vorba despre vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

"Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a spus Smiley, recent, într-un video prin care îşi anunţa fanii că el şi iubita lui, Gina Pistol, vor deveni pentru prima oară părinţi.

gina-pistol-main_1.jpg

Merge la piaţă cu masca

Iată că un "acasă" al său se va materializa în curând, în casa superbă din Cernica pe care a dat 300.000 de euro şi pe care trei tineri arhitecţi şi un inginer constructor au transformat-o într-un cămin modern şi primitor în urmă cu câţiva ani. După trei ani de relaţie, celebrul artist şi frumoasa prezentatoare de la Antena 1 vor forma o familie în adevăratul sens al cuvântului. Ce-i drept, au trecut peste etapa căsătoriei de la starea civilă, şi au ajuns direct în postura de viitori părinţi. Peste mai puţin de patru luni ei îşi vor ţine pentru prima dată în braţe odoraşul.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/8

Viitoarea mămică şi-a făcut deja lista de cumpărături cu articolele necesare bebeluşilor, pe unele dintre ele le-a achiziţionat deja, iar în ceea ce priveşte casa şi în special camera micuţei, a fost făcut planul. Au luat o echipă de muncitori, iar Gina este şefă de şantier şi le dă indicaţii de amenajare.

fereastra.jpg

Pereții, vopsiți în alb și bleu, dau interiorului un aer mediteranean

"Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum", ne-a spus o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1. 

casa_1.jpg

Așa arată locul care a devenit "Acasă" pentru Smiley

Citește și:

Gina Pistol şi-a etalat burtica în rochii mulate! Iubita lui Smiley a filmat pentru o reclamă

FOTO Poftiți în vila de 300.000 de euro a lui Smiley! În fortăreața asta se iubește cu Gina Pistol

Loading...