FOTO Poftiți în vila de 300.000 de euro a lui Smiley! În fortăreața asta se iubește cu Gina Pistol

fotolii.jpg

Canapeaua din sufragerie a fost asortată cu piese de mobilier vintage

Celebra lui piesă "Acasă" are un corespondent și în realitate, în viața lui Smiley, unul dintre cei mai familiști artiști autohtoni. Pentru Smiley, acasă înseamnă acolo unde sunt cei dragi, însă acasă este și superba vilă din Cernica, pe care juratul de la "Vocea României" (PRO TV) a amenajat-o fabulos. De fapt nu el, ci o echipă de arhitecți iscusiți. Când a fost gata, specialiștii ne-au arătat rezultatul și au pus pe site-ul propriu imagini din casa lui Smiley.

Are balta peşte, aşa că suma de 300.000 de euro nu a fost un efort prea mare pentru buzunarul lui Smiley (36 de ani), care în prezent câștigă pste 10.000 de euro la un singur concert. În 2011, artistul şi-a investit economiile într-o vilă din comuna Cernica, iar Click! vă prezintă fotografii incendiare din interiorul acestui cămin, pe vremuri de burlac, acum "cuibușor de nebunii" pentru Smiley și superba lui iubită, Gina Pistol.

casaafara.jpg

casa Smiley, Cernica, Gina Pistol, amor secret, dormitor, arhitecti
Casa are gard de peste doi metri înălţime

În 2008, Smiley stătea cu chirie, claie peste grămadă, cu încă cinci prieteni, iar acum e proprietarul unei vile superbe, căreia îi poate spune “Acasă”, ca în celebra lui piesă.

smiley_gina_pistol.jpg

smiley gina
Smiley şi Gina s-au îndrăgostit în urmă cu doi ani

Viaţa lui Smiley e din ce în ce mai roz în ultima vreme, iar solistul se preocupă şi de căminul lui, nu doar de carieră. Mărturie sunt fotografiile lansate pe piaţă de studioul de arhitectură la care artistul a apelat pentru a-i renova şi amenaja casa de la Cernica.

living_smiley_33674000.jpg

Livingul este spațios și are o plasmă uriașă
Fotografii: GraphGeeks.ro

Trei tineri arhitecţi şi un inginer constructor au transformat “cuibuşorul” lui Smiley într-un cămin modern șl primitor, care ar stârni invidia oricui. O excelentă combinaţie cromatică de albastru, crem şi maro, fotolii imense, rafturi din lemn masiv, ferestre uriaşe, fără perdele, covoare de inspiraţie rustică, dar şi accesorii de efect, precum valize suprapuse şi un patefon, fac din locuinţă un loc primitor, din care n-ai mai pleca.

oglinda.jpg

Dintr-o casă monotonă, designerii au creat un spațiu de locuit al contrastelor

Culmea, Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, nu şi-a băgat deloc “coada” şi le-a lăsat arhitecţilor mână liberă. “Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au declarat reprezentanţii firmei, care au mărturisit că au avut nevoie de trei luni pentru a duce proiectul la bun sfârşit.

fereastra.jpg

Pereții, vopsiți în alb și bleu, dau interiorului un aer mediteranean

Tot ei s-au ocupat în 2012 şi de un apartament cu două camere pe care Smiley îl are în Bucureşti, dar şi de spaţiul de birouri de la HaHaHa Production, firma de producţie a juratului de la “Vocea României” (PRO TV).

Citește și:

Smiley și Moga, cu femeile lor la lansare: Gina Pistol și Bianca Lăpuște au fost atracțiile serii

EXCLUSIV Smiley, primele declarații despre Gina Pistol, după doi ani de iubire secretă

Loading...
 
 

Citește și

  • Anul trecut s-a vorbit că Gina Pistol şi Smiley au o relaţie şi că ar forma un cuplu. Nici anul acesta nu vor scăpa de gura lumii, mai ales că ar fi fost în vacanţă împreună, imaginile celor doi din Thailanda vorbind de la sine. În plus, joacă în acelaşi film, “Oh, Ramona”, care va avea premiera special de Ziua îndrăgostiţilor.

  • smiley familie

    Cântăreţ, prezentator tv, actor în filme şi om de afaceri. Acesta este Tiberiu Andrei Maria, cel pe care cu toţii îl ştim sub numele de Smiley. La 36 de ani împliniţi ieri, cel mai zâmbăreţ artist autohton se poate mândri cu realizări care i-au adus faimă şi bani. E jurat la „Vocea României”, prezentator la „Românii au talent” şi ţine concerte în toată ţara. Însă de-a lungul anilor a avut parte şi de alte provocări, emisiuni tv care n-au fost aşa de strălucite, sau proiecte de succes care n-au mai continuat.