FOTO EXCLUSIV Gina Pistol, "șefă" în vila lui Smiley. Uite cum transformă o casă de burlac în cuibușor de nebunii!

gina-pistol.jpg

gina pistol
Gina Pistol a devalizat magazinele de decorațiuni interioare
foto: BLITZ

Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes. Click! a surprins imagini cu Gina Pistol la cumpărături, însă nu în magazinele de haine și parfumuri, ci în cele de mobilă și bricolaj, semn că are un cuvânt de spus în casa pe care o împarte cu iubitul celebru.

Smiley (36 de ani) ne lasă să tragem cu ochiul în casa lui, prin intermediului vlog-ului său, care a devenit extrem de popular pe YouTube. Ne-a informat că Gina îi gătește pui indian, mâncare de mazăre, ne-a arătat cum l-a tuns, dar și cum petrec timpul în doi, în izolare. Ei bine, această casă de burlac, pe care Smiley a amenajat-o pe bani grei, cu ajutorul unor arhitecți pricepuți, va începe să aibă și amprenta unei femei, căci Gina Pistol (38 de ani) s-a ocupat recent de toate cele necesare.

gina-pistol.jpg

Echipată corespunzător și îmbrăcată sport, Gina a făcut un tur de forță prin magazine
foto: BLITZ

Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături, într-un celebru magazin de mobilă din zona Băneasa, de unde a plecat cu plasele încărcate de decorațiuni interioare. Nu a fost singurul magazin de profil pe care l-a vizitat prezentatoarea emisiunii "Asia Express" (Antena 1), semn că lista este lungă și planurile mari.

img_1943_preview.jpg

gina pistol
Gina se îmbracă sexy la TV și lejer în viața de zi cu zi
foto: BLITZ

Cum arată vila de 300.000 de euro în care locuiesc Smiley și Gina

În 2011, Smiley şi-a investit economiile într-o vilă din comuna Cernica, iar Click! vă prezintă fotografii incendiare din interiorul acestui cămin, pe vremuri de burlac, acum "cuibușor de nebunii" pentru el și superba lui iubită, Gina Pistol. După ce a achizționat casa, solistul și prezentatorul de la "Românii au talent" (PRO TV) a apelat la câțiva arhitecți, care să-i amenajeze spațiul după cât mai practic și cât mai modern.

gina-smiley.jpg

Gina, pe post de frizeriță, acasă la Smiley

fereastra.jpg

Pereții, vopsiți în alb și bleu, dau interiorului un aer mediteranean

Trei tineri arhitecţi şi un inginer constructor au transformat “cuibuşorul” lui Smiley într-un cămin modern șl primitor, care ar stârni invidia oricui. O excelentă combinaţie cromatică de albastru, crem şi maro, fotolii imense, rafturi din lemn masiv, ferestre uriaşe, fără perdele, covoare de inspiraţie rustică, dar şi accesorii de efect, precum valize suprapuse şi un patefon, fac din locuinţă un loc primitor, din care n-ai mai pleca.

living.jpg

Livingul a fost transformat într-un adevărat cinematograf, cu ajutoul unui ecran de proiecții gigant
Fotografii: GraphGeeks.ro

“Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au declarat reprezentanţii firmei, care au mărturisit că au avut nevoie de trei luni pentru a duce proiectul la bun sfârşit. Iată că acum Smiley i-a dat mână liberă Ginei, semn că, cine știe, titulatura de burlac va fi curând înlocuită cu cea de soț.

IATĂ CUM ARATĂ CURTEA ȘI VILA LUI SMILEY! APARE ȘI GINA IN CADRU

 


 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pastile folositoare din izolare • diseara ne vedem LIVE pe YT de la 8 si ceva FIX

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Citește și:

FOTO Poftiți în vila de 300.000 de euro a lui Smiley! În fortăreața asta se iubește cu Gina Pistol

VIDEO Smiley și Gina s-au filmat la ei acasă: "Te iubesc, mâine îți gătesc mazăre". Discuția lor intimă e savuroasă

INTERVIU EXCLUSIV Gina și Smiley arată deja ca o familie. "Mă pricep la gătit, pun suflet". Cu ce își răsfață vedeta iubitul

Loading...
 
 

Citește și

  • Premieră! După ce s-au răsfăţat într-o vacanţă de vis în Portugalia, Smiley (36 de ani) şi Gina Pistol (37 de ani) îşi recunosc public relaţia. Joi seară au venit la petrecerea aniversară a lui Jo care şi-a lansat cu Juno piesa „Caută-mă”. Smiley ne-a spus că Gina i-a cucerit inima, iar dacă se vor căsători, o vor face departe de ochii curioşilor.

  • smiley

    La sfârșitul lunii ianuarie, Smiley (36 de ani) anunța că pleacă, alături de oamenii săi de la HaHaHa Production, să lucreze la câteva proiecte muzicale în SUA timp de două luni și jumătate. Urma să se întoarcă în aprilie, când se pregăteau edițiile live ale emisiunii "Românii au talent" de la Pro TV, însă din cauza pandemiei de coronavirus s-au întors mai devreme în țară și s-au autoizolat în casă. Iată că Smiley ne-a acordat primul interviu din autoizolare și ne-a spus cum se vede, pentru el, pentru cariera lui, situația actuală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1