EXCLUSIV Fiul Mădălinei Manole a împlinit 12 anișori. Fratele artistei, o nouă confruntare cu Petru Mircea

madalina-manole.png

Marian Manole și Petru Mircea sunt într-un război permanent după moartea Mădălinei Manole
foto: colaj Click!

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, duce o luptă crâncenă cu Petru Mircea, cumnatul lui, care nu îl lasă de ani de zile să își vadă nepotul, pe băiețelul regretatei artiste. Puștiul a împlinit vârsta de 12 ani pe 8 iunie, iar Marian Manole și fiul său, Mihăiță, nu l-au mai văzut de când a murit cântăreața, pe 14 iulie 2010.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, care s-a prăpădit în urmă cu 11 ani, de ziua ei, pe data de 14 iulie 2010, se luptă din răsputeri cu Petru Mircea, pentru a-și vedea nepotul. Petru Mircea Jr. a împlinit pe data de 8 iunie, vârsta de 12 ani, iar familia artistei nu l-a mai văzut pe băiețel de când era un bebeluș. Relațiile dintre familia artistei și Petru Mircea s-au deteriorat după moartea cântăreței, iar părinții acesteia au murit cu dorul după nepotul lor. Tatăl cântăreței a murit toamna trecută, de Covid, iar mama sa a decedat de cancer în urmă cu patru ani.

nepot-madalina-manole.jpg

Fiul lui Marian manole şi iubita lui
foto: Facebook

”Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, ne-a declarat Marian Manole, care a publicat pe Facebook o urare și un filmuleț de ziua nepotului: "La mulți ani, băiatului Mădălinei, nepotul meu, Petru Junior, care astăzi (n.r. 8 iunie) împlinește 12 ani! Îi urez să fie sănătos, să crească mare și frumos, ca mama lui, și toate visele să i se îndeplinească! La multi ani, Petru!".

petru-mircea-fiu-madalina-manole.jpg

Petru Mircea și fiul lui, în 2019, la cumpărături
foto: Click!

Fratele Mădălinei Manole a mers acasă la Petru Mircea

Fratele artistei spune că atunci, în martie, Petru Mircea i-a vorbit atunci foarte urât. ”Și mă dusesem și cu Mihai, iubita lui și sora ei, o fetiță de vârsta celui mic, ca să se împrieteneasă! Dar nu m-a primit în curte. L-a chemat nevastă-sa afară, a venit la poartă, a deschis și a început să țipe și să urle, că ce caut acolo! Și să mă amenințe că n-am ce căuta pe proprietatea lui să văd nepotul! Că nu o să-l văd niciodată! A făcut foarte foarte urât, că s-au speriat și copiii! Eram și cu mama fetelor! Femeia i-a dat un platou cu prăjituri făcut special pentru cel mic! De abia le-a luat, femeia îi vorbea frumos, respectuos! I-a zis lui Mihai că atâta timp cât vin eu acolo, el nu o să-și vadă vărul! Și ne-a trântit poarta în nas! O să încerc să-l mai înduplec!”, ne-a mai spus Marian Manole.

marian-frate-madalina-manole.jpg

Fratele Mădălinei Manole, în luna martie, în fața casei de la Otopeni
foto: Facebook

Data viitoare, fratele Mădălinei intenționează să meargă anunțat, poate așa nu mai are probleme și își înduplecă cumnatul. ”Am zis să nu mă duc neanunțat! Ca să nu-mi mai reproșeze! Dar sunt sigur că nu o să vrea! Știu ce mi-a spus data trecută! Măcar să-l lase pe Mihai să-și cunoască vărul! Individul i-a promis în iarnă lui Mihai, prin mesaje, că după ce trece pandemia o să se gândească la o zi anume! Tot se gândește! Mai e ceva de spus? Nu cred!”, afirmă Marian Manole.

Citește și:

Marian Manole: «L-aş ierta după opt ani pe soţul Mădălinei, de dragul nepotului!»

10 ani fără Mădălina Manole. Ion Manole, tată, soț și bunic care a pierdut totul: «Mi-am văzut nepotul doar în ziare»

Loading...