Marian Manole: «L-aş ierta după opt ani pe soţul Mădălinei, de dragul nepotului!»

2-3-bd-_mg_1325.jpg

Mădălina Manole şi Petru Mircea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-bizz

“Timpul a reuşit să îmi vindece rănile din suflet!”, ne-a mărturisit, zilele trecute, Marian, fratele Mădălinei Manole, la opt ani de când ea a decis să-şi pună capăt zilelor. Pentru că se topeşte de dorul lui Petru jr, fiul regretatei soliste, acesta este decis să-şi ierte cumnatul, cu care s-a aflat în mare război.

Anii au trecut, iar scandalul dintre Petru Mircea (50 de ani) şi familia regretatei artiste Mădălina Manole pare să ajungă la final. Cel care vrea ca lucrurile să se schimbe în bine este chiar Marian, fratele cântăreţei: “L-aş ierta după opt ani, pe Petru, de dragul nepotului. Nu l-am mai văzut pe băiat de când Mădălina a ieşit cu el din maternitate. I-am trimis până acum diverse mesaje, unele dintre ele urâte, recunosc, dar i-am scris să ne şi împăcăm, iar el mi-a zis să îl las în pace. Timpul a reuşit să îmi vindece rănile din suflet şi să las la o parte furia care a fost între noi”, a declarat Marian Manole pentru Click! 

 

Războiul dintre Petru Mircea, văduvul artistei, şi familia “Fetei cu părul de foc” a izbucnit imediat după moartea cântăreţei, Petru Mircea fiind acuzat că ar fi fost autorul moral al acestei tragedii. Dar cei doi bărbaţi şi-au mai aruncat săgeţi şi pe 3 martie, odată cu spectacolul de la Sala Palatului, organizat în memoria artistei şi pe scena căruia au urcat artişti valoroşi, precum Maria Dragomiroiu, Aurelian Temişan, Mihai Constantinescu, Nico, Romică Ţociu, Anca Ţurcaşiu, dar şi Oana Sîrbu. 

Reporterii Click! au aflat că Marian îşi acuza cumnatul că scoate bani frumoşi din brand-ul Mădălina Manole, căci acesta din urmă a lansat şi o carte, în care a publicat vechi interviuri tv cu interpreta. 

 

În plus, tatăl şi fratele Mădălinei nu au primit în cei opt ani nici un leu din drepturile de autor ale solistei: ”Nu ştiu unde se duc acei bani”, a mai adăugat Marian. Decesul Mădălinei a lăsat multă durere în sufletele celor dragi. Mama ei, Eugenia, a încetat din viaţă anul trecut, la doar 72 de ani, iar tatăl Mădălinei se confruntă cu mari probleme de sănătate, luând un pumn de medicamente zilnic, pentru diabet şi inimă. 

 

Ieri s-au împlinit opt ani de la moartea Mădălinei Manole, iar familia ei a organizat  un eveniment comemorativ la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, acolo unde este înmormântată: “Nu am făcut praznic sau parastas, de data aceasta. Am făcut anul trecut când a murit şi mama. Preotul ne-a spus că nu este obligatoriu să facem asta. Acum a fost o comemorare, de opt ani, de la moartea ei. Soţia a făcut câteva pacheţele şi le-am dat de pomană, dar fără colivă. Am invitat doi-trei fani acasă, i-am pus la masă. A venit şi o fană de la Iaşi, atâta drum, aşa că a mers la noi acasă şi a stat până a avut tren”, a mai spus Marian Manole, pentru Click!

Click! spune

 

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Ea a fost găsită fără suflare pe podeaua vilei sale din Otopeni, după ce a băut un insecticid puternic. 

Loading...
 
 

Citește și