Mama Mădălinei Manole a murit fără să îşi împlinească o mare dorinţă

2-actu-foto-2-4col-16cmsdfgdsfg.jpg

Viaţa părinţilor artistei, Ion şi Eugenia Manole, a devenit un coşmar după moartea fiicei lor

Eugenia Manole s-a stins sâmbătă dimineaţă, cu trupul măcinat de boală şi cu inima mistuită de dor, la aproape 7 ani de la moartea fiicei, Mădălina Manole. De când şi-a pierdut fata şi până când şi-a dat ultima suflare, femeia în vârstă de 72 de ani a făcut tot posibilul să-şi vadă şi să-şi crească nepoţelul, pe Petru Junior, singura fiinţă care i-ar mai fi putut alina suferinţa.

Din nou doliu în familia Manole. Eugenia, mama regretatei artiste Mădălina Manole, s-a stins sâmbătă, la Ploieşti, după ce în urmă cu două luni a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Cumplita maladie a ţintuit-o la pat, iar femeia nu a mai avut putere să lupte cu moartea. Informaţia a fost confirmată pentru Click! de rudele femeii, care se tem acum şi pentru viaţa lui Ion Manole (74 de ani), bărbatul fiind grav bolnav şi extrem de afectat de disparţia soţiei.

2-actu-foto-1-3col-16cmsdfghdfgh.jpg

Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni. Ea s-a sinucis chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010, când ar fi împlinit 43 de ani

“Este dărâmat, îl ţinem pe sedative. Ne e frică să nu cadă din picioare”, ne-a spus ieri nepotul familiei. După moartea fiicei, soţii Manole nu au avut decât un singur ţel: să-şi vadă nepotul, pe care “Fata cu părul de foc” l-a adus pe lume pe 9 iunie 2009. La scurt timp după decesul Mădălinei, părinţii şi soţul ei au început un adevărat război pe copil.

Imaginile durerii Eugeniei

2-actu-foto-3-2coloaneadfgdg.jpg

La înmormântarea Mădălinei, mama ei a leşinat de mai multe ori

2-actu-foto-4-2coloanesdfgdfg.jpg

În 2011, la poarta casei fiicei lor, în speranţa că-şi vor vedea nepoţelul

2-actu-foto-5-2coloaneasgfsdfg.jpg

În 2012, lupta la tribunal cu ginerele nu se încheiase

Micuţul, acum în vârstă de 7 ani şi nouă luni, a rămas în grija tatălui, Petru Mircea, şi nu şi-a mai văzut bunicii materni de când a rămas orfan de mamă. “Ne-a mistuit întruna «focul» ăsta. Nu mai puteam răbda de dorul lui, aşa că, am fost cu soţia la grădiniţa unde învaţă Petru Jr. Bineînţeles că nu am putut intra în curte, fiindcă era păzită, iar Petru a dat directivă directoarei să nu ne lase înăuntru, pentru că-l furăm. Când l-am văzut pe micuţ prin gard, îmi venea să sar la el şi să-l strâng în braţe. Mă uitam prin rosturi şi mi se umezeau ochii, că parcă o vedeam pe Mădălina noastră când era mică. A fost o emoţie puternică, o bucurie foarte mare, însă a trebuit să mă stăpânesc. E cumplit: el nici măcar nu ne cunoaşte. Noi, bunicii lui, suntem străini pentru el”, declara Ion Manole (74 de ani) pentru Click! Mama Mădălinei Manole va fi înmormântată marţi, într-un cimitir din Ploieşti. 

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Procurorii au stabilit că ”Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu Furadan, o substanţă extrem de  toxică.

Petru Mircea îşi creşte singur copilul

2-3-petru-mircea-copill.jpg

Petru Mircea, soţul Mădălinei. Fiul artistei are acum aproape 8 ani

Sarcina creşterii lui Petru junior, care n-avea nici un an când mama lui a murit, i-a revenit soţului Mădălinei Manole. Petru Mircea nu şi-a refăcut oficial viaţa, deşi a fost văzut recent în compania unei doamne care părea foarte apropiată de băieţelul de opt ani. În schimb, s-a războit încă de la început cu foştii socri, părinţii Mădălinei, cărora nu le-a permis să-şi vadă nepotul. Ei s-au luptat mai bine de trei ani în tribunale şi au obţinut dreptul de vizitare, însă nu au putut pune decizia în practică.

 

Loading...

Citește și

  • mama madalina manole deces

    Doliu în familia Mădălinei Manole! Mama artistei, Eugenia, s-a stins din viaţă, duminică dimineaţă, la Ploieşti. Femeia avea grave probleme de sănătate cărora organismul ei slăbit de boală nu le-a mai făcut faţă. Ea primise un diagnostic crunt, în urmă cu două luni: cancer pulmonar.

  • madalina manole parinti

    Sâmbătă seara, 4 martie, mama Mădălinei Manole, Eugenia, a încetat din viață din cauza unor probleme cardiace, pulmonare și la coloana vertebrală. Deși, la sfârșitul lunii trecute a fost internată și i s-au făcut mai multe analize, starea ei s-a înrăutățit, cauzându-i moartea.