EXCLUSIV Catrinel Sandu, totul despre nunta cu iubitul american: «Am închiriat un hotel întreg doar pentru noi»

n114-central-catrinel-si-steve.jpg

Catrinel şi Steve s-au cununat civil pe 11 octombrie

După aproape doi ani de relaţie cu medicul stomatolog Steve Schroeter (46 de ani), Catrinel Sandu (42 de ani) se pregăteşte de nuntă, pe 11 noiembrie, în Florida, SUA. Fosta prezentatoare tv şi-a invitat prietenele din România şi a închiriat un hotel întreg în Sarasota, unde va face o megapetrecere de trei zile şi trei nopţi.

Click!: Au mai rămas trei săptămâni până la nunta ta. Ai emoţii?

Catrinel Sandu: Da, am mari emoţii, suntem în febra pregătirilor. Deocamdată am avut o primă petrecere surpriză, a burlăciţelor, organizată de prietenele mele. Chiar dacă muncesc în fiecare zi, merg la şcoală unde predau dans, apoi acasă cu familia, am timp să mă ocup şi de organizarea nunţii. Mai am întâlnire cu DJ-ii, cu cei care se ocupă de flori şi cei care oficilizează. Chiar sâmbătă vom avea o repetiţie. Se numeşte „Cina pentru repetiţie”. Şi ce credeţi, deşi sunt profesoară de dans, nu am apucat să învăţ dansul mirilor pentru că nu am avut timp.

Fiicele tale, Sara (9 ani) şi Lara (6 ani), cred că abia aşteaptă nunta. Dar mama ta, Mia (70 de ani), cum se simte? Au trecut aproape patru luni de când a rămas fără tatăl tău...

n214-central-hotel-catrinel-nunta.jpg

În acest resort exotic va avea loc nunta lui Catrinel şi a lui Steve

Fetele sunt bine, abia aşteaptă evenimentul unde vor fi domnişoare de onoare, deci au o misiune importantă. Ele vor fi în centrul atenţiei şi sunt simpatice rău, să le vezi cum discută despre asta. Mama se află aici, cu noi, de câteva săptămâni. Nu-i este bine fără tata, dar am făcut-o să mai uite un pic. Ieri i-am cumpărat rochia.

Va rămâne în America după nuntă sau se va întoarce în ţară?

Va rămâne aici şi se va întoarce odată cu noi, la vară. Casa am pus-o la vânzare şi sperăm să se dea cât mai repede. Vom sta în apartamentul (cu cinci camere, în valoare de 250.000 de dolari – n.r.) pe care l-am cumpărat vara trecută lângă Palatul Parlamentului.

n314-central-catrinel-mama-petrecerea-burlacitelor.jpg

La Petrecerea Burlăciţelor, vedeta s-a distrat cu mama Mia şi cu prietenele

Cum va fi nunta?

Va fi ceva special, vom fi pe malul oceanului (Atlantic de Nord – n.r.), vom avea decoraţiuni cu specific de plajă floridian. Vom sta toţi trei zile la resort şi vom petrece în fiecare seară. Totul este doar pentru noi şi invitaţii noştri, tot resortul şi toată plaja. Am închiriat tot resortul Manasota Beach Club din Florida. Va fi o nuntă de vis!

 

Citește și:

Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american. Ce imagini emoționante a publicat vedeta

Catrinel Sandu îşi incinereaza azi tatăl, iar cenuşa va fi împrăştiată în trei locuri speciale

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1