Simona Gherghe, despre greutăţile vieţii cu doi copii: «Simți că te doare carnea și nu mai știi încotro s-o apuci!»

simona-gherghe-fetita.jpg

Simona Gherghe mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia
Foto Instagram

Simona Gherghe a avut sarcini dificile, dar prioind înapoi parcă nimic nu este mai greu ca viaţa cu doi copii. Vedeta Antena 1 a născut în urmă cu trei săptămâni şi încă se află în perioada de acomodare cu bebeluşul şi cu fetiţa ei Ana-Georgia. Oboseala a început să-şi spună cuvântul, iar prezentatoarea a găsit refugiu pe contul ei de Facebook, unde a scris un mesaj în care notează că face eforturi să-şi păstreze zâmbetul pe buze chiar şi atunci când nu face poze.

Viaţa cu doi copii nu e lucru uşor, iar Simona Gherghe spune lucrurilor pe nume, într-un mesaj în care face bilanţul cu bune şi rele la trei săptămâni după ce a devenit pentru a doua oară mămică. Prezentatoarea Antena 1 a născut un băieţel, iar acum faptul că are pereche o împlineşte ca femeie, dar nu poate să nege că âi este extrem de greu să se descurce cu doi copii, cu vârste şi nevoie diferite.  

gherghe_familie.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu şi are doi copii
Foto: arhivă personală

"E frumos? Puțin spus. E minunat! E greu? Al naibii de greu. Scriu rândurile astea, pentru femeile care se pregătesc să fie mame și pentru cele ca mine, lăuze. Aș fi putut să las la descriere doar partea cu minunatul, dar nu vreau să cosmetizez nimic. N-ar fi cinstit. Prea am văzut postări în care totul e doar despre fericire, armonie și zâmbete ca-n reclame. Până acolo, e drum lung. Și noi zambim în poză, dar dincolo de zâmbet, sunt multe. Oboseală cruntă, două, trei ore de somn pe noapte, cu plâns mult, cu furtună hormonala post-partum, cu o mie de griji și îndoieli, cu dureri de sâni și de burtă și de spate", îşi începe Simona Gherghe povestea.

Simona Gherghe a născut un băieţel în urmă cu trei săptămâni

Vedeta aduce în discuţie şi episoadele de geloyie care se petrec în interiorul familiei de când a venit acasă cu un bebeluş. Aşa cum se întâmplă de obicei, frăţiorii mai mari îşi doresc în continuare exclusivitatea atenţiei părinţilor şi devin geloşi atunci când nu o mai primesc. Fix prin aceste momente trece şi Simona Gherghe acum. 

"Ana l-ar pupa toată ziua pe Vlad, dar nu înțelege de ce trebuie să o împartă pe mami, mami a ei de care și ea are nevoie, pentru că și ea e atât de mică... Privirea ei, uneori, mă înțeapă drept în inimă. Și da, ziua încerc să fiu mai mult a ei, căci noaptea-i a lui Vlad. Asta când nu se trezește ea plângând și strigând după mine. Iar când se trezesc amândoi, atunci să te ții... Și, printre toate astea, mai avem momente când e liniște, când Vlad e pe brațul meu stâng și doarme, iar Ana, pe brațul drept și se uită la desene. Uite, pentru clipele astea se șterg alea grele, cu nopți lungi, cu extenuare de simți că te doare carnea și nu mai știi încotro s-o apuci. Și mai sunt, apoi, plimbările noastre, când reușim să sincronizăm programul copiilor. Noi patru, învățând să trăim unii cu alții. Cu fiecare zi care trece, e cu un minut mai ușor. O simt. Și, doamne, cum prețuiesc minutul asta... Știu că, poate, n-ar fi trebuit să scriu, că textul asta mă expune, poate, prea tare, dar e că o spovedanie a unei #mamededoi, la început de drum. Și mai știu că nu sunt singura!", a conchis vedeta într-un moment de sinceritate. 

Citeşte şi:

Simona Gherghe a găsit o modalitate să nu mai cheltuie așa mult pentru al doilea copil: «O să râzi, dar..»

Simona Gherghe, îngrozită după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1