EXCLUSIV Andreea Antonescu spune totul despre noul iubit: «Știm amândoi ce vrem de la viaţă»

andreea_antonescu_iubit.jpg

andreea antonescu si iubitul ei stefan manolache
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache
Foto: Antena Stars

A ieşit soarele şi pe strada Andreei Antonescu care pare că este din nou îndrăgosită. Solista a avut parte de prima ieşire mondenă alături de iubitul ei, Ştefan Manolache, reporter la Antena 1, iar duminică vor apărea şi la prima emisiune în calitate de cuplu, la „Ghiceşte vedeta”, la Antena Stars. Click! a aflat de la solista din trupa Andre totul despre noul iubit.

Andreea Antonescu (36 de ani) radiază de fericire şi s-a văzut pe faţa ei joi seara la petrecerea revistei Cosmopolitan. Ea a venit cu două dintre jumătăţile ei, respectiv Andreea Bălan, colega sa din Andre şi noul iubit, Ştefan Manolache (26 de ani), reporter la Antena 1.

2-3-bd-2-2col.jpg

Andreea cu Ştefan s-au fotografiat într-un taxi

„Pentru noi doi a fost primul eveniment monden la care am apărut împreună, iar eu cu Andreea Bălan, adică Andre, am cântat aseară pentru revista care a împlinit 20 de ani şi pentru care am fost una dintre cele 20 de coperte. În plus, vom avea parte şi de prima emisiune în care apărem împreună, duminică la Antena Stars, de la 18.45 în emisiunea „Ghiceşte vedeta” în care eu şi Ştefan ne distrăm împreună cu alţi invitaţi. Noi doi ne-am cunoscut tot la un eveniment monden, la o altă petrecere a unei reviste unde el a venit şi mi-a luat un interviu pentru „Acces Direct”. Eu nu ştiam cine e, dar mi-a plăcut când l-am văzut, însă el îmi cunoştea activitatea. Uite că nu l-am întrebat care e piesa mea care îi place cel mai mult din cele scoase până acum”, ne-a povestit Andreea Antonescu râzând.

Vor apărea împreună la «Ghiceşte vedeta»

andreea_antonescu_stefan_manolache.jpg

andreea antonescu si iubitul ei stefan manolache
Andreea și Ștefan, invitați împreună la Antena Stars
Foto: Antena Stars

Vineri, 25 octombrie, Andreea a plecat să o ia de la Galaţi pe Siena, fiica ei în vârstă de 8 ani, ocazie să ne explice că deocamdată fetiţa nu l-a cunoscut pe Ştefan.  Curiozitatea ne-a împins să o întrebăm şi dacă a aflat că Ştefan ei a mai avut iubite la fel de celebre ca ea. „O fi avut, nu ştiu. Sunt oameni şi oameni, unii vorbesc frumos de tine, alţii nu.

2-3-bd-3-2col.jpg

Cândva forma un trio formidabil cu Traian şi Siena

Însă mie îmi place să iau omul ca atare şi să-mi fac singură o părere despre el, să-l cunosc singură. Suntem doi oameni maturi şi ştim ce vrem de la viaţă”, ne-a mai povestit îndrăgita solistă care aşteaptă să divorţeze la notar de soţul ei Traian Spak după 14 ani împreună. „Nu ne-am găsit timp până acum, dar Traian va trebui să se întoarcă în ţară şi să fie aici pentru o perioadă de 30 de zile, ca să putem divorţa la notar. Aşa e civilizat”, ne-a declarat în exclusivitate jumătatea brunetă a trupei Andre.

Citește și:

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu. «Prințișorul taxiurilor» are în spate un trecut controversat

Cum a fost primită Andreea Antonescu în familia noul ei iubit. Ştefan Manolache a prezentat-o părinţilor

Apariţii sexy la petrecerea aniversară 

Joi seară într-un club din Capitală au venit să petreacă la aniversarea de 20 de ani a revistei Cosmopolitan o mulţime de vedete îmbrăcate care mai de care mai sexy. Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au întors toate privirile, mai ales că au şi cântat şi au schimbat câteva ţinute. Ana Baniciu a purtat o ţinută extrem de sexy cu vedere la sâni, Alina Eremia şi-a arătat picioarele în toată splendoarea lor.

Toalete şic au purtat şi Simona Pătruleasa, Sore, Alexia Talavutis, Alina Puşcaş, Dj Lyla, Giulia Anghelescu Huidu, Bianca Dudaksis şi multe alte vedete prezente.    

Click! spune

Ştefan Manolache împlineşte 27 de ani în decembrie şi nu este străin de lumea mondenă, fiind reporter la Antena 1, la emisiunea „Acces Direct”. Tânărul este alintat „Prinţisorul Taxiurilor” pentru că familia lui deţine o companie de taxi. Ştefan mai are doi fraţi, iar tatăl lui a fost consilier judeţean şi preşedinte al UNPR Iaşi. 

Loading...

Citește și

  • Fanii trupei Andre au fost foarte fericiți când au aflat că cele două soliste care făceau în urmă cu 15 ani furori în idustria muzicală din România se reunesc. Fetele de la Andre fac bani frumoși din concerte, iar oricine își dorește să le aibă la nuntă sau la un eveniment privat, iată care sunt tarifele pentru care ele vor cânta și vor face show.

  • Anul 2019 pare să fie al schimbărilor pentru Andreea Antonescu, solista care a revenit în atenţia fanilor cu trupa Andre, alături de Andreea Bălan. Andreea s-a hotarât să pună capăt speculaţiilor şi a recunoscut că a decis să se separe şi în acte de Traian, tatăl copilului ei. Actele nu au fost semnate încă din cauza distanţei prea mari, ea fiind în România, cu proiecte muzicale, iar el în Statele Unite ale Americii cu afaceri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1