Cât te costă să-ți faci nunta cu Andreea Bălan! Adevăratele tarife ale fetelor de la Andre

andre.jpg

Ce tarife au fetele din trupa Andre pentru un show la o nuntă

Fanii trupei Andre au fost foarte fericiți când au aflat că cele două soliste care făceau în urmă cu 15 ani furori în idustria muzicală din România se reunesc. Fetele de la Andre fac bani frumoși din concerte, iar oricine își dorește să le aibă la nuntă sau la un eveniment privat, iată care sunt tarifele pentru care ele vor cânta și vor face show.

Andreea Bălan poate face un show de neuitat la nunta oricui, însă pentru un onorariu destul de mare, dar în tariful perceput intră mai multe servicii, prntre care lecții de dans oferite chiar de Petrișor Ruge.

De exemplu, Andreea Bălan și Petrișor cer pentru o nuntă 4500 de euro + TVA și au un mesaj foarte frumos realizat pentru viitorii mirii.

„Andreea Bălan și Petrișor îți fac nunta de vis! Ai visat la o nuntă ca în povești? Îți dorești ca valsul mirilor să fie memorabil, iar invitații să aibă parte de un adevărat show și să se distreze toată noaptea? Andreea Petrișor, dansatorii și bandul îți vor face petrecerea o poveste magică plină de culori, costume spectaculoase și momente coregrafice excepționale”.

Ce conține show-ul pe care Andreea Bălan îl face la nuntă

Printre cele două reprize de 45 de minute de muzică live, alături de dansatorii ei, Andreea Bălan va avea grijă ca invitații de la nuntă să se simtă foarte bine, astfel că, ea le-a pregătit multe dansuri și 12 schimbări de costume. Petrișor, în schimb, are grijă ca dansul mirilor să fie impecabil, astfel că, înainte de nuntă el îi va pregăti pe cei doi miri, ca mai apoi, în timpul dansului, la nuntă, să îi asiste alături de alți 5 dansatori.

Cât te costă să îți cânte Andreea Antonescu la o nuntă sau un eveniment privat

Dacă Andreea Bălan cere 4500 de euro pentru nuntă, iată că Andreea Antonescu cere mai puțin, ea percepe un tarif de 2000 de euro pentru a cânta la o nuntă sau un alt tip de eveniment privat, desigur, nu va aduce pe scenă un show atât de costisitor ca cel pe care-l realizează Andreea Bălan. Iată că, pentru un concert în aer liber sau la mall, Andreea Antonescu este plătită cu 1500 de euro, iar pentru revelion, tariful se ridică la 3000 de euro.

 

Citește și:

Ce rochiță de prințesă a purtat fiica Andreei Antonescu la nunta Andreei Bălan!

Câţi bani au strâns la nuntă Andreea Bălan şi George Burcea. Cei 200 de invitaţi au fost darnici

 

 

Loading...

Citește și

  • Anul 2019 pare să fie al schimbărilor pentru Andreea Antonescu, solista care a revenit în atenţia fanilor cu trupa Andre, alături de Andreea Bălan. Andreea s-a hotarât să pună capăt speculaţiilor şi a recunoscut că a decis să se separe şi în acte de Traian, tatăl copilului ei. Actele nu au fost semnate încă din cauza distanţei prea mari, ea fiind în România, cu proiecte muzicale, iar el în Statele Unite ale Americii cu afaceri.

  • Săptămâna care se încheie a fost una de foc pentru cele mai îndrăgite trupe ale anilor ‘90. Toate s-au reunit, spre bucura fanilor, într-un super concert la Arenele Romane. Dacă 3Rei Sud Est au revenit deja pe scenă în 2013, iar N&D are o nouă formulă, celelalte trupe au făcut show pentru fanii care au venit să petreacă cum se făcea pe vremuri!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1