Cine este noul iubit al Andreei Antonescu. «Prințișorul taxiurilor» are în spate un trecut controversat

andreea_antonescu_stefan_manolache.jpg

andreea antonescu si noul iubit stefan manolache
Andreea Antonescu s-a îndrăgostit de Ștefan Manolache, reporter la Acces Direct
Foto: arhivă personală

Deși părea că nu stă prea bine pe plan sentimental, după ce a anunțat că divorțează de Traian Spak, iată că Andreea Antonescu (37 de ani) și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr cu 11 ani mai mic. Ștefan Manolache este din Iași, împlinește 27 de ani în luna decembrie și nu este străin de lumea mondenă. Este supranumit “Prințisorul taxiurilor”, întrucât familia sa deține o companie de taximetrie în orașul natal. Ștefan mai are doi frați, unul mai mic și unul geamăn.

Tatăl noului iubit al AndreeI Antonescu a fost consilier județean și președinte al UNPR Iași, dar deține și o importantă companie de taxiuri din Iași. 

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au confirmat relația

andreeaantonescu_si_noul_iubit_stefan_manolache.jpg

andreea antonescu si noul iubit stefan manolache
Andreea Antonescu și noul iubit s-au pozat în intimitate
Foto: arhivă personală

 

Deși nu s-au afișat împreună la niciun eveniment monden, Andreea și Ștefan au fost surprinși sărutându-se de fotografii de la spynews.ro, așa că nu a mai fost cale să ascundă relația. "Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine", a spus Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Mai mult, cei doi îndrăgostiți s-au afișat și pe rețelele sociale, unde Ștefan a pus o poză din intimitate, cu Andreea stând drăgăstos la pieptul lui.

Noul iubit al Andreei Antonescu, acuzat că a împușcat o persoană

Deși are doar 26 de ani, Ștefan nu are un trecut lipsit de controverse. Tânărul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după un conflict în trafic, soldat cu împușcături. În 2013, acesta a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice, dar și pentru ultraj contra bunelor moravuri și uz de armă neletală. În aprilie 2013, Ștefan a fost protagonistul unor scene șocante. Acesta se afla la volanul unui Nissan Micra şi a oprit maşina în faţa unui taximetrist care avea un client în vehicul. Şoferul taximetrului a început să claxoneze şi a cerut să fie lăsat să treacă, moment în care Ştefan l-a înjurat, notează adevarul.ro.

stefan_manolache_arestat.jpg

stefan manolache
Ștefan Manolache a avut probleme cu legea
Foto: Ziarul de Iași

“Martorul a răspuns cu aceleaşi expresii jignitoare, continuându-şi drumul, moment în care inculpatul a început să-l urmărească la volanul autoturismului Nissan Micra, conducând într-o manieră agresivă”, se menţionează în propunerea de arestare emisă pe numele lui Manolache.

Taximetristul a încetinit, iar Ștefan a coborât din mașină cu un pistol cu bile de cauciuc. Șoferul a fugit, dar tânărul a continuat urmărirea. “La o trecere de pietoni, martorul a încetinit, în dreptul său ajungând inculpatul cu autoturismul Nissan Micra, moment în care inculpatul a scos pe geam pistolul, îndreptându-l în direcţia martorului strigând că este «Mircea de la Parma Taxi». Fiind speriat, martorul a demarat în trombă și a oprit autoturismul în faţa blocului în care locuieşte acesta”, au mai precizat procurorii.

Ştefan Manolache s-a dus încă o dată cu pistolul înspre victima sa, moment în care taximetristul i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi, după care a fugit. Taximetristul a ajuns apoi pe o stradă alăturată unde se aflau alte trei persoane, cărora victima le-a spus că este urmărit de un anume “Mircea de la Parma”, care vrea să-l împuşte. La scurt timp, în dreptul grupului de prieteni ai taximetristului a ajuns şi Manolache, care a tras cu pistolul de patru ori. Două gloanţe de cauciuc au lovit un amic al taximetristului în zona gâtului şi a pieptului. Victima a ajuns ulterior la Spitalul de Urgenţă “Sfântul Spiridon” din Iaşi, acolo unde a primit îngrijiri medicale. La spital a ajuns şi Ştefan Manolache, care s-a plans poliţiştilor, în timpul audierilor, că îl ustură ochii de la spray-ul lacrimogen.

“În acest sens, avem în vedere faptul că inculpatul, la doar trei luni de la momentul obţinerii permisului de port armă neletală, a căutat şi creat o situaţie în care să folosească pistolul pe care îl deţinea, fără alte justificări decât dorinţa de a-şi afirma autoritatea în rândul taximetriştilor. De altfel, în împrejurările comiterii faptei, inculpatul a strigat în mod repetat că este patronul sau fiul patronului de la o firmă de taximetrie, motiv pentru care, în opinia acestuia, alţi taximetrişti îi datorau respect şi temere. Gradul de pericol social al faptei inculpatului şi, în acelaşi timp al inculpatului însuşi, este sporit de întregul ansamblu al împrejurărilor în care s-a produs scandalul şi anume de urmărirea prealabilă pe străzile oraşului, de afişarea pistolului în mod repetat, cu gesturi ameninţătoare, de multitudinea focurilor trase, precum şi de împrejurarea că determinarea inculpatului de a-şi afirma superioritatea nu a scăzut nici în faţa unui număr mai mare de persoane”, se arată în extrasul referatuilui întocmit de procurorii ieșeni.

Ștefan Manolache a avut iubite celebre

stefan_manolache_ioana_grama.jpg

stefan manolache ioana grama
Ștefan a fost iubitul Ioanei Grama
Foto: arhivă personală

 

Andreea Antonescu nu este prima iubită celebră a lui Ștefan Manolache. Ioana Grama, Adela Tecuceanu (fostă concurentă la "Bravo, ai stil") și Silvia Popescu, prima câștigătoare de la “Bravo, ai stil” sunt doar trei dintre fetele cunoscute cu care a fost într-o relație. Mai mult, pe Ioana a cerut-o de soție și și-a făcut și un tatuaj care să o reprezinte pe bloggerița urmărită de sute de mii de oameni.

adela_tecuceanu_stefan_manolache.jpg

adela tecuceanu stefan manolache
Ștefan a avut o relație și cu Adela Tecuceanu, fostă concurentă la "Bravo, ai stil"
Foto: arhivă personală

 

Și despre Calina, fata Catincăi Roman, s-a spus că a fost iubita lui Ștefan, ba au mers împreună și într-o vacanță peste hotare, însă nu au confirmat relația și au spus că ar fi doar prieteni.

stefan_manolache_silvia_bravo_ai_stil.jpg

stefan manolache silvia bravo ai stil
Ștefan Manolache și Silvia de la "Bravo, ai stil"
Foto: arhivă personală

Ștefan Manolache lucrează în televiziune

stefan_manolache_andreea_antonescu.jpg

stefan manolache andreea antonescu
Din postura de reporter la Acces Direct, Ștefan i-a luat interviu Andreei Antonescu
Foto: captură Antena 1

 

De câteva luni, Ștefan a intrat și în lumea televiziunii. A fost bucătarul din echipa matinalului de la Antena Stars, când prezentatori erau Natalia Mateuț și Mircea Eremia, iar în prezent este reporter la "Acces Direct". Din această postură, i-a și luat un interviu solistei care i-a devenit iubită.

Andreea Antonescu a fost căsătorită opt ani cu Traian Spak

2-3-bd-1.jpg

Andreea antonescu si sotul traian spak
Andreea Antonescu şi Traian Spak, pe vremea când ieşeau la evenimente, acum câţiva ani!

 

Din 2011, Andreea Antonescu era căsătorită cu afaceristul Traian Spak. Anul acesta, jumătatea trupei Andre a recunoscut că relația lor a ajuns într-un impas care nu poate fi depășit, așa că au anunțat că pornesc pe drumuri separate. 

“Nu mai suntem implicaţi într-o relaţie, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relaţie de prietenie şi… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situaţia pe toate părţile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relaţie, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-şi împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcţii diferite, bănuiesc. Divorţul nu s-a pronunţat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupaţi pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în ţară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relaţie pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ţine în vreun fel legaţi unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a povestit Andreea pentru revista Viva, în luna septembrie a acestui an.

 

Citește și:

Andreea Bălan se mărită, Andreea Antonescu divorțează. Fetele de la Andre fac dezvăluiri intime

Soţul Andreei Antonescu, prima reacţie după ce s-a aflat despre divorţ: ”E mai mult de atât”

 

Loading...

Citește și