Scandal la Ferma 2019. Kamara şi Cătălin Moroşanu şi-au împărţit pumni şi picioare

kamara-bandit-ferma-2019-pro-tv.jpg

kamara
Kamara a ieşit din competiţie, dar a revebit în semnifinală cu nervii întinşi la maximum
foto: PRO TV

S-au încins spiritele la Ferma 2019 de când toţi concurenţii acestui sezon au fost readuşi la Văliug, în munţii Semenic, pentru ultimele ediţii ale show-ului de la Pro Tv. Chiar cu o zi înainte de marea finală, lucrurile au degenerat între fermieri şi o seară de distracţie s-a trasformat într-o bătaie în toată regula. Protagoniştii scenelor violente au fost Cătălin Moroşanu şi Kamara.

Reîntoarcere cu scântei pentru Kamara în Ferma 2019. Cântăreţul a reapărut lângă foştii colegi, la Pro Tv, dar a adus cu el un bagaj plin de nemulţumiri pe care l-a despachetat fără menajamente. A început cu Florin Pastramă pe care l-a acuzat că a avut un comportament dual şi a reuşit chiar să-l calce pe nervi pe calmul Cătălin Moroşanu.

moro.png

catalin morosanu ferma 2019
Cătălin Moroşanu a cedat şi a sărit la bătaie
foto: captură video Pro Tv

În ultima seară înainte de marea finală, fermierii s-au relaxat la un joc pus în scenă chiar de ei, prin care şi-au desemnat diferite titluri. Atunci când colegii l-au votat pe Kamara ca fiind cel mai enervant fermier, lucrurile au scăpat de sub control. Supărat de deznodământ, Kamara s-a retras de la masă şi a început să înjure, limbajul vulgar fiind picătura care i-a umplut paharul lui Moroşanu.

morosanu_si_kamara.jpg

catalin morosanu ferma 2019
Cătălin Moroşanu şi Kamara au ajuns de la ceartă la bătaie
foto: captură video Pro Tv

Luptătorul nu a mai rezistat şi i-a aplicat o corecţie, exact ca în ring. Surse din interiorul Fermei 2019 au declarat penru Click! că scenele nu făceau parte din scenariu, momentul fiind unul care i-a speriat teribil pe fermieri. Concurenţii au sărit imediat între cei doi ca să-i despartă.

Kamara, în vizorul lui Florin Pastramă

Kamara nu a reuşit să-l enerveze doar pe Cătălin Moroşanu. În coliba bandiţilor, artistul a fost la un pas de a fi agresat, iar poliţele neplătite par că încep să revină în actualitate.

pastrama_si_kamara.jpg

florin pastrama kamara
Florin Pastramă şi Kamara au fost cât pe ce să se încaiere
foto: captură video Pro Tv

Miercuri seara, Kamara a sărit la gâtul lui Pastramă, dar acesta din urmă a fost calmat în ultimul moment de colegi. Câteva ore mai târziu, atitudinea lui Kamara l-a făcut pe Moroşanu să vadă roşu în faţa ochilor şi să nu mai ţină cont de nimic. Scenele violente, ţipetele fetelor şi momente ale scandalului vor fi difuzate de Pro Tv în această seară, de la 21:30, în marea finală. Pentru marele premiu de 50.000 de euro vor lupta Marius Crăciun şi Cătălin Moroşanu.

 

Citeşte şi:

Care sunt cei doi finaliști de la Fermă care pot intra în posesia marelui premiu

Diana Belbiță a fost eliminată de la Fermă, după duelul cu Marius Crăciun

Loading...

Citește și

  • concurenti ferma

    Ferma nu mai e ce a fost pentru divele ajunse în sălbăticie, ci se transformă într-o cazarmă, iar click.ro vă oferă primele imagini de acolo. După ce Iulia Vântur şi Monica Bârlădeanu au prezentat „Ferma Vedetelor”, show-uri filmate în ţară şi în Cipru, PRO TV a schimbat formatul, titlul emisiunii şi prezentatorii. „Ferma 2019” va începe pe 29 ianuarie şi îi va scoate pe concurenţi din zona de confort, iar gazdele Mihaela Rădulescu (49 de ani) şi Cristian Bozgan vor fi aşa cum nu aţi văzut vreodată un cuplu de prezentatori.

  • concurenti ferma

    Marţi, 29 ianuarie, de ora la 21.30, la PRO TV începe un nou sezon din reality-showul „Ferma”, care acum este prezentat de Mihaela Rădulescu. Show-ul are un nou format, noi reguli, iar cei 18 concurenţi au de respectat un program ca la armată. Click! a aflat care fermier a clacat deja, fiind eliminat în primele zile ale concursului.