Kamara şi Pastramă, la cuţite în Fermă, prieteni la cataramă în afara concursului

florin-pastrama-kamara_2.jpg

florin pastrama kamara ferma 2019
Florin Pastramă îl îmbrăţişează pe Kamara
foto: Mihai Ionescu

Relaţia dintre Florin Pastramă şi Kamara, doi dintre cei şase banidiţi ai fermei nu a fost una tocmai apropiată pe întreaga durată a filmărilor. Tensiunile şi-au făcut adesea loc şi nu o dată cei doi au fost la un pas să se bată. Prima dată mărul discordiei a fost o femeie, dar în ediţia de miercuri Pastramă şi Kamara şi-au aruncat cuvinte grele, ba chiar artistul a sărit la bătaie.

Kamara a revenit în Ferma 2019 pentru ultimele ediţii ale show-ului de la Pro Tv, dar s-a întors extrem de nervos şi dornic să-şi facă dreptate prin ceartă. După ce şi-a acuzat foştii colegi din colibă, pe Otniela şi Florin Pastramă, că nu au jucat cinstit şi astfel şi-au asigurat locurile în semifinală, Kamara şi-a atras antipatia celor din jur, care pe finalul zilei l-au votat cel mai enervant fermier. La acest titlu s-a adăugat şi reacţia agresivă a lui Kamara faţă de Florin Pastramă, pe ultima sută de metri a emisiunii. 

pastrama_si_kamara.jpg

florin pastrama kamara
Florin Pastramă şi Kamara au fost cât pe ce să se încaiere
foto: captură video Pro Tv

La finalul episodului de miercuri, fanii au asistat uimiţi cum solistul, care acumulase deja nemulţumiri, nu s-a mai putut abţine şi a început să tune şi să fulgere înjurând ca la uşa cortului. Deranjat de atitudinea lui, Cătălin Moroşanu i-a aruncat câteva sâgeţi îniţial din vorbe, după care discuţia dintre ei a degenerat rapid şi s-a încheiat cu pumni şi picioare spre stupoarea concurenţilor. 

Kamara, ajutat după Fermă de Florin Pastramă şi Brigitte Năstase 

Realitatea vine însă să contrazică parcă tot ce au văzut deja fanii emisiunii la televizor. Recent, fotoreporterii Click! au surprins scene care arată o prietenie strânsă între Kamara şi Florin Pastramă. Împreună cu Brigitte Năstase, toți trei au fost în urmă cu doar câteva săptămâni la mall. În imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, Pastramă a ieșit primul din centrul comercial.

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/10

A coborât în parcarea subterană și a mutat mașina în fața mall-ului unde a aşteptat ca Brigitte si Kamara să ajungă la bolid încărcați de sacoșe. Apoi același Pastramă, în rol de șofer, a plecat spre casa lui Kamara din zona Muncii, unde i-a lăsat pe el și pe micuțul Leon. Ajunși la destinație, artistul și fiul lui au fost îmbrățișati de Brigitte, mai slabă cu câteva kilograme, care a făcut furori într-o rochiță scurtă neagră, accesorizată cu cizme peste genunchi.

 

Citeşte şi:

 

Brigitte și Pastramă se tunează după „Ferma”. Iată ce operații estetice au făcut

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

 

 

 

Loading...

Citește și

 • Brigitte și Pastramă la Fermă

  Brigitte Năstase (42 de ani) și Florin Pastramă (40 de ani) nu s-au bucurat de prea multă relaxare în „Ferma”, așa că au simțit nevoia să recupereze cu ajutorul câtorva operații estetice după ce au ieșit de acolo. Ei s-au luat de mânuță și au intrat într-o clinică de înfrumusețare, unde bruneta și-a făcut implant de sprâncene, iar afaceristul a apelat la un implant capilar.

 • florin pastrama ferma 2019

  Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.