Elena Ionescu a câștigat "Survivor România" după cinci luni de competiție!

elena_ionescu_survivor_romania.jpg

Elena Ionescu a câștigat “Survivor Romania”
foto: Kanal D

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii emisiunii Survivor! Sâmbătă, 30 mai, ei au avut ocazia de a-şi vota favoritul care a devenit astfel marele câştigător al premiului de 250.000 de lei, după cinci luni de competiţie intensă. Telespectatorii au decis, prin vot, cine a meritat să câştige concursul, iar alegerile pe care le-au avut de făcut nu au fost deloc uşoare! Elena Ionescu a fost cea care a obţinut cele mai multe voturi şi cei 250.000 de lei.

Elena Ionescu a câștigat Survivior România 

Concursul a fost unul dificil pentru ea, mai ales că a fost nevoită să îl părăsească pe băiețelul ei de doar un anișor și patru luni. Pentru el a luptat și tot lui i-a dedicat victoria. Elena a dezvăluit, în cadrul unei declarații oferite postului Kanal D, care sunt planurile ei cu banii obținuți în urma câștigării emisiunii. 

''Tot sacrificiul pe care l-am facut aici este pentru baietelul meu Razvanel, pe care l-am lasat acasa la varsta de 1 an si 4 luni si pentru care sunt aici si vreau sa ii ofer un trai mai bun, un camin, si sper din tot sufletul ca asta sa fie, este cea mai mare realizare pe care as putea sa o fac pentru el in momentul de fata'', au fost cuvintele Elenei Ionescu. 

elena-ionescu1.jpg

elena ionescu
Elena Ionescu a câștigat premiul cel mare cu gândul la fiul care o aștepta acasă
Foto Arhivă personală

Cei patru concurenţi care au ajuns în finala Survivor Romania au fost Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu şi Iancu Sterp. Timp de cinci luni ei au luptat cu propriile limite, atât fizice, cât şi psihice, iar încercările cărora au fost suspuşi au fost dintre cele mai dificile. Concurenţii au înfruntat lipsa mâncării, dormitul sub cerul liber şi probele fizice care i-au pus la încercare până și pe cei mai puternici dintre ei. Doar unul a plecat acasă cu trofeul iar aceea a fost Elena Ionescu! 

Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu și Iancu Sterp au fost cei care au înfruntat cel mai bine condițiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca niște naufragiați aflați pe o insulă pustie. Ei au fost nevoiți să își construiască singuri adăpost, s-au hrănit cu ce le-a oferit natura și au găsit cele mai bune strategii pentru a rezista într-un mediu ostil. 

Cine sunt cei patru finaliști Survivor

Lola este unul dintre concurenții care au ajuns finaliști ai emisiunii Survivor România. Lola este o tânără de 32 de ani din Chișinau care locuiește de 12 ani în București. Este antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurari de viață, iar în timpul activează ca MC, căci muzica este una dintre cele mai mari pasiuni ale sale. Pe Lola ați putut să o vedeți și în emisiunea Ulitmul Trib, difuzată anul trecut de către postul Antena 1. 

lola.jpg

lola
Lola

Elena Ionescu se numără printe finaliști. Ea a ajuns în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă și a câștigat numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de muzică. Este licențiată în Jurnalism, însă adevărata sa chemare este reprezentată de muzică.

elena-ionescu.jpg

elena ionescu
Elena Ionescu
Foto Kanal D

Emanuel Neagu are 23 de ani și este dansator profesionist. A încercat toate sporturile, însă marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit și profesie.

emanuel-neagu2.jpg

emanuel neagu
Emanuel Neagu
Foto Kanal D

Iancu Sterp, fost concurent la emisiunea Puterea Dragostei și fratele lui Culiță Sterp a venit s-a înscris la emisiune pentru a-și testa limitele și iată că a reușit să se numere printre cei care se luptă pentru titlu și suma de 250.000 de lei. 

iancu-sterp.jpg

iancu sterp
Iancu Sterp
Foto Kanal D

 

Citește și 

Grațiela Duban, eliminată de la «Survivor România». Ce măsuri s-au luat din cauza pandemiei

Finala Survivor România. Cine se luptă pentru premiul de 250.000 de lei

Loading...
 
 

Citește și

  • survivor romania

    După patru luni de condiții vitrege și competiții care le-au pus la încercare nu doar condiția fizică, ci și mușchii, patru concurenți au rămas să-și dispute finala Survivor România și să lupte pentru marele premiu de 250.000 de lei.

  • Competiția «Survivor România» este una în care concurenții sacrifică nu doar timpul pe care ar putea să-l petreacă alături de familiile lor, ci și confortul locuințelor din România. Astfel că, atât membrii echipelor Războnicii și Faimoșii trebuie să îndure oboseala și foame pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție. Ruby, Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt doar câteva dintre concurentele care au fost surprinse de camerele de filmat fără machiaj și cu urme vizibile de oboseală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1