Elena Băsescu, topită după nepoțel. Fiica lui Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a devenit mamă

elena-basescu-nepotica.jpg

elena basescu
Elena Băsescu își îmbrățișează nepoțelul
Foto: Instagram

Are trei copii, dar a spus de multe ori că își mai dorește experiența unei nașteri. Până atunci, Elena Băsescu se bucură că poate strânge la piept încă un bebeluș. Este vorba despre nepoțelul din partea verișoarei ei, Raluca Băsescu, fiica lui Mircea Băsescu. Tânăra a adus pe lume un băiețel pe data de 1 februarie.

Peste puțin timp, Elena Băsescu se pregătește să schimbe prefixul. Va împlini 40 de ani, însă este greu de crezut, pentru că fizicul și chipul trădează alura unei adolescente și doar faptul că ocupă postura de mămică o ajută să probeze anii din buletin. După cum se știe, mezina fosului șef de stat are trei copii: Sophia (6 ani și jumătate), Traian (5 ani) și Anastasia (2 anișori), însă de numai patru zile este și mătușică.

elena-basescu.jpg

elena basescu
Elena Băsescu a devenit mătușă
Foto: Instagram

Pe data de 1 februarie, verișoara ei primară, Raluca Băsescu, fiica lui Mircea Băsescu (n.r.: fratele lui Traian Băsescu) a adus pe lume primul ei copilaș. Este vorba despre un băiețel care s-a născut la o maternitate privată din București. Entuziasmată de moment, Eba s-a pozat cu nepoțelul în brațe și a urcat imaginea superbă pe Instagram, iar fanii au felicitat-o și au întrebat-o dacă este copilul ei. Gabriela Pavel, una dintre prietenele bune, i-a spus: ”Într-o zi și tu din nou”, iar replica Elena ne face să credem că, deși s-a separat de Cătălin Tomată, ea nu exclude posibilitatea de a mai avea copii din relațiile viitoare: ”Cine mă cunoaște...iubita mea”, a scris Elena pe Instagram.

Citește și:

Cinci semne că Elena Băsescu și iubitul tinerel și-au spus «adio»

Motivul pentru care Elena Băsescu a divorţat de Syda

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1