Motivul pentru care Elena Băsescu a divorţat de Syda

eba-1-326151151515.jpg

eba divort elena basescu divort
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu nu mai formează un cuplu
foto: arhiva personală

O veste din familia prezidenţială cădea ca un trăsnet vineri seară (2 septembrie). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au anunţat că au parafat divorţul la notar la patru ani de la nuntă. Cea care a văzut că cei doi nu au şanse prea mari să rămână împreună este Carmen Harra. Celebra prezicătoare a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

Divorţul mezinei preşedintelui de Bogdan Ionescu a fost prezis de Carmen Harra, încă de acum trei ani. Scriitoarea a vorbit atunci despre ruptura celor doi, dar şi despre naşterea celui de-al doilea copil al cuplului, micuţul Traian.

"Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre Elena și Bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă", a spus, atunci, Carmen Harra, conform ziarulring.ro.

Şi iată că ceea ce ea a spus s-a adeverit, iar Elena şi Bogdan au confirmat că s-au mutat deja separat. Prezicătoarea spune însă că între cei doi sunt adevărate tensiuni, iar separarea a venit din cauza lipsei de compatibilitate.

carmen-harra.jpg

carmen harra
Carmen Harra a preyis divorţul de acum trei ani
Foto: enational.ro

"Vorbeau limbi diferite. Ei nu funcţionau pe aceeaşi frecvenţă. Lipsa de compatibilitate a fost de vină. El nu a ştiut cum să ducă pe umeri povara numelui ei, bagajul karmic şi presiunea şi atunci s-a revoltat. Ea îşi va reface viaţa în următorii doi ani şi absolut că va mai avea ocazia să îmbrace rochia de mireasă. El va avea, în schimb, relaţii pasagere. Pentru ea este foarte greu divorţul, dar probabil că este mai bine aşa că vine acum când copiii sunt micuţi. Cu cât copiii sunt mai mici cu atât e mai bine. Dacă aveau 10-12 ani, era mult mai dificil", a declarat Carmen Harra, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Prezicătoarea a spus că ar fi dispusă să se întâlnească cu unul dintre protagonişti sau chiar cu amândoi pentru a le da câteva sfaturi. "Eu zic să facă pace! Să-şi continue drumul frumos. Să nu se bârfească, să nu se urască!", a mai spus ea.  

Loading...

Citește și

 • udrea

  După anunțul-bombă al divorțului Elenei Băsescu de Bogdan Ionescu, Elena Udrea a făcut prima declarație publică referitoare la această veste. Ea crede că „este bine” că cei doi s-au despărțit.

 • eba divort elena basescu divort

  "Cutremur" în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au depus şi semnat actele de divorţ. Totul s-a petrecut în cea mai mare discreţie, iar cei doi deja vorbesc la trecut depre mariajul lor.

 • elena basescu bogdan ionescu copii sofia anais traian jr

  Nu mai este niciun dubiu! Familia Elenei Băsescu s-a destrămat. După patru ani de mariaj, fiica cea mică a fostului preşedinte şi Bogdan Ionescu au divorţat de comun acord la notar. Cei doi au recunoscut separarea şi au făcut declaraţii pe marginea acestui subiect.

 • eba divort elena basescu divort

  "Cutremur" în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au depus şi semnat actele de divorţ. Totul s-a petrecut în cea mai mare discreţie, iar cei doi deja vorbesc la trecut depre mariajul lor.