Elena Băsescu i-a rupt turta mezinei Anastasia. Ce a ales nepoata lui Băse de pe tăviță

aniversare-fetita-elena-basescu_3.jpg

elena basescu catalin tomata
Elena Băsescu și Cătălin Tomată și-au sărbătorit fetița
foto: arhiva personala

Fetița Elenei Băsescu și a lui Cătălin „Tomată” a împlinit un an pe 4 iunie, ocazie cu care părinții au făcut un eveniment special la piscină și, conform tradiției, i-au rupt turta micuței Anastasia. Acest moment a implicat și alegerea unor obiecte de pe tăviță, obiecte despre care se zice că i-ar influența destinul. Sărbătorita a ales Constituția României, un stetoscop și cheile mașinii.

Pe data de 4 iunie, nepoțica fostului președinte Traian Băsescu a împlinit un anișor de viață. O ocazie importantă pentru familie să îi facă prima petrecere fastuoasă, primul tort și, bineînțeles, să respecte tradiția de a rupe turta care, iată, se mai păstrează vie și astăzi. Mai ales că presupune și un moment interesant, plin de suspans, când copilașul alege de pe o tăviță trei obiecte despre care se spune că îi pot prevesti destinul.

Anastasia a fost îmbrăcată în hăinuțe create de Elena Băsescu

Petrecerea de un anișor a avut loc la o piscină amenajată frumos cu multe baloane colorate, iar mămica s-a asortat ca de obicei, cu copilașii. După cum se știe, EBa are un atelier care realizează ținute superbe mamă-copil.

aniversare-fetita-elena-basescu_1.jpg

elena basescu catalin tomata
Micuța Anastasia a împlinit un anișor pe 4 iunie
foto: arhiva personala

De data aceasta, Anastasia și mămica ei au purtat rochițe elegante, roz. Au fost prezenți prieteni ai familiei, însoțiți de copilașii lor. S-au jucat, au mâncat tort, iar finalul petrecerii a culminat cu momentul în care Anastasia a ales câteva lucrușoare de pe tavă: cheia mașinii, stetoscopul și pixul, împreună cu Constituția României. Cu siguranță bunicul Traian Băsescu ar fi fericit dacă măcar unul dintre nepoți i-ar călca pe urme.

aniversare-fetita-elena-basescu_2.jpg

elena basescu catalin tomata
Iată ce a ales Elena Băsescu de pe tăviță
foto: arhiva personala

Citește și:

Elena Băsescu, mamă eroină: cu bebeluşul în ham, cu copiii mari de mână

Elena Băsescu, în haine de firmă, Ioana Băsescu, «modestă» şi nemachiată. Cum arată pe stradă

 

 

Loading...

Citește și

  • anastasia basescu elena basescu bunici petrecere

    Elena Băsescu şi-a refăcut frumos viaţa după divorţul de Bogdan Ionescu, iar sâmbătă (8 iunie), bruneta a sărbătorit-o în noua ei familie pe micuţa Anastasia, fetiţa pe care o are din relaţia cu Bogdan Gheorghe. Fiica fostului preşedinte s-a ocupat de toate detaliile petrecerii la piscină, iar de la aniversarea de un an nu au lipsit nici bunicii, Traian şi Maria Băsescu, fericiţi să petreacă în compania nepoţilor.

  • Dacă ar putea fi comparată cu un personaj, Elena Băsescu ar putea fi ”Wonder Women”(n.r. - Femeia Fantastică). Singurele ei momente de relaxare sunt la sala de sport sau la salonul de înfrumusețare, de unde îşi ia energia pentru a avea grijă de trei copii, de iubitul ei, dar şi de afacerile familiei. Fotoreporterii Click! îți arată cum se desfășoară o zi din viața mezinei fostului președinte al României.