Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” s-au despărțit? Cei doi au o fetiță împreună

eba-tomata-despartire.jpg

Elena Băsescu și Cătălin Tomată
EBa și „Tomată” au împreună o fetiță
Foto: Instagram

Elena Băsescu (38 de ani) s-ar fi despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe (27 de ani(, cunoscut drept „Tomată”, după doar doi ani de relație. Cei doi și-ar fi spus adio de o lună, iar primul semn că nu mai sunt împreună a venit la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde fiica lui Train Băsescu a venit singură.

Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” au încercat să păstreze secretă despărțirea, potrivit wowbiz.ro. Apropiații cuplului susțin că ambii au căzut de comun acord să nu transforme problemele personale într-un circ, așa cum au procedat alte perechi din showbiz-ul românesc. EBa și Cătălin Gheorghe au împreună un copil. Anastasia a venit pe lume acum un an și ar fi rămas în grija mamei, după despărâțire. Elena Băsescu mai are doi copii, pe Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (3 ani), din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu. 

elena-basescu-catalin-tomata.jpg

Elena Băsescu și Cătălin Tomată
Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” s-ar fi despărțit după doi ani de relație
Foto: Instagram

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, primul ei soț, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament, până să îl cunoască pe Cătălin „Tomată”.

elena-basescu.jpg

Elena Băsescu copii
Elena Băsescu are trei copii
Foto: Arhiva personală

EBa l-a ajutat pe „Tomată” în afaceri

 • elena basescu catalin tomata
  Elena Băsescu, alături de iubitul ei, la pizzerie
  foto: Mihai Ionescu
 • elena basescu catalin tomata
  Elena are parte și de un masaj
  foto: Mihai Ionescu
 • elena basescu
  Elena Basescu arată senzațional după trei sarcini
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/3
 

Povestea de dragoste dintre EBa şi Cătălin Gheorghe a început în vara anului 2017. În ciuda vârstei, Cătălin a încercat să fie pe picioarele lui, independent de părinţii săi, care au o situaţie financiară foarte bună. El a deschis pizzerie şi o shaormerie, care i-au mers bine şi l-au ajutat să acumuleze mai multă experienţă în domeniul afacerilor. De atunci s-a ales cu porecla de  „Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate, „Tomato”.

Cătălin „Tomată” mai deţine un pub pe Calea Victoriei, de care tot Elena Băsescu se ocupă pe partea de promovare. Ea a publicat periodic informații și poze pe Instagram și i-a făcut multă promovare pe toate rețelele sociale.

 

Citește și

Fetiţa cea mică a Elenei Băsescu a împlinit un an! Bunicii au chefuit la petrecerea fabuloasă

Cum a ajuns „ginerele” lui Băsescu manechin la Apaca. Poze senzaţionale cu iubitul lui EBa

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Când vine vorba de pofte culinare, Elena Băsescu nu îşi refuză nimic, nici măcar un hamburger delicios plin de calorii şi o băutură carbogazoasă cu E-uri. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fiica fostului preşedinte înfulecând cu poftă din produsele fast-food. Îşi permite, pentru că după acest festin culinar bagă două ore de sport şi face zeci de ture după cei trei copii ai ei. Culmea este că ea a născut anul trecut!

 • Elena Băsescu este o mămică fericită, însă micuții ei îi dau motive de bucurie și bunicului Traian Băsescu, din mai multe puncte de vedere! Micuții seamănă cu el leit, semn că fostul șef al statului are moștenitori de nădejde! Trăsăturile lui par acum împrumutate și de mezina familiei, micuța Anastasia, care a împlinit recent 1 anișor. Cine știe, poate o să îi calce pe urme bunicului și în carieră...

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1