El este iubitul secret cu care Mara Bănică a fugit în Mexic

mara_banica.jpg

mara banica plaja mexic
Mara Bănică se distrează în Mexic
foto arhiva personală

Mara Bănică începe anul 2019 cu o dezvăluire de zile mari. Jurnalista se află în Mexic, unde petrece zi și noapte pe plajă, dar motivul fericirii ei nu este doar peisajul exotic, ci și un bărbat care îi face inima să-i mai bată mai tare în piept. Șatena a scăpat câteva imagini pe Instastory, cadre surprinse chiar de iubitul jurnalistei, un bărbat care se pare că nu este român și cu care Mara râde cu gura până la urechi.

Mara Bănică a făcut Crăciunul în aeroport, dar acum recuperează din plin distracția pierdură atunci. Jurnalista se află în vacanță în Mexic de mai bine de o săptămână și are toate motivele din lume să-și prelungească concediul. Deși nu s-a știut inițial, cel pentru care a făcut lunga deplasare, peste mări și țări, este un bărbat, de care vedeta noastră pare îndrăgostită până în vârful urechilor.

 

În câteva imagini surprinse pe plajă, chiar de iubitul Marei, o vedem pe jurnalistă cum dansează fericită alături de mariachi, care știu să o introducă în atmosfera de petrecere. Dansul senzual, dar și apariția Marei Bănică la brațul unui bărbat în mijlocul cântăreților ne fac să credem că cel care o conduce în mijlocul atmosferei tipic mexicane nu este un bărbat oarecare, ci are un loc special în inima ei.

.

 

De altfel, jurnalista este o femeie liberă din punct de vedere amoros după ce a pus punct primăvara trecută unei relații de cinci ani.

Mara Bănică, călătorie de 30 de ore până în Mexic

“Sunt la Amsterdam, între două avioane. E un nene în dreapta mea, ascultă la maxim un vals pe ipad. Am petrecut aseară puțin, cu ai mei de acasă. Au cei mai sinceri ochi din toată lumea asta mare. În ochii lor, auzeam valsul asta, cumva. Ce-mi lipsește? Nimic. Dumnezeu mi-a oferit tot ce știe el că e pentru mine. Și a făcut-o prin oameni și învățăturile pe care le-am primit de la ei. Vă vreau binele de Crăciun și va mulțumesc pentru că uneori mă copleșiți cu dragoste multă. Care chiar contează pentru mine. La anul, aș vrea să fac Crăciunul tot între avioane. Și dacă o fi să mai găsesc un pian la care cineva să cânte un vals, aș vrea să aflu un om bun care să-mi arate pașii. Fiți cumpătați. Cu toate. La mulți ani!”, nota Mara Bănică pe Facebook în ziua de Crăciun.

Vedeta a petrecut de Revelion în Mexic și se va întoarce pe pământ românesc aproape de jumătatea lunii ianuarie, când va reveni în emisie la “Acces Direct”.

 

Citește și:

Mara Bănică, mărturisiri despre relaţia cu fostul iubit: "Nu aş mai sta în viaţa vieţilor mele"

Fiul Marei Bănică a fost bătut la școală de o profesoară. Ce a declarat vedeta

 

Loading...

Citește și

  • mara banica

    Mara Bănică (42 de ani) a schimbat măsura la haine în numai două luni şi jumătate. Jurnalista a urmat o dietă personalizată în urma căreia a reuşit să slăbească 15 kilograme. Întrebată cum a ajuns la noua siluetă, vedeta a dezvăluit dieta minune care a ajutat-o să piardă în greutate şi modul în care trebuie consumate alimentele. Luaţi o foaie şi un pix şi notaţi!

  • Foto

    Mara Bănică este o femeie puternică care a reușit să își atingă visele prin propriile forțe și care nu s-a dat bătută indiferent de obstacolele pe care viața i le scotea în cale. Vedeta a avut de înfruntat o multitudine de probleme, iar atunci când ar fi trebuit să fie cea mai fericită femeie a primit o veste care i-a umbrit bucuria. Mara Bănică a vorbit despre trecutul său cu sinceritate și a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare.