Mara Bănică, mărturisiri despre relaţia cu fostul iubit: "Nu aş mai sta în viaţa vieţilor mele"

clipboard01ddddd.jpg

Mara Bănică a vorbit despre relația cu fostul iubit
Citeste tot despre: 

Mara Bănică a vorbit despre relația pe care a avut-o cu iubitul ei, Răzvan, cu care și-a încheiat toate socotelile cu el în urmă cu câteva luni. Cei doi s-au despărțit anul acesta.

Mara Bănică a fost prezentă la o emisiune tv unde a povestit despre problemele pe care le-a avut atunci când relația dintre cei doi nu se finalizase. 

"Nu cred că aş mai sta în viaţa vieţilor mele într-o relaţie toxică. Nu! Nu mai merge un lucru, rupeţi-l! Mă gândeam ce fac eu singură, ce o să facă copilul... Nu există aşa ceva! Poate apărea un alt <al meu> cu care să fie de 200 de ori mai bine. Să trăieşti din nou! E ceva mai mişto pe lumea asta decât să te îndrăgosteşti? Nu!", a declarat la o emiisune tv, Mara Bănică. 

Ea a mărturisit că a slbăit foarte mult în acea perioadă. 

"Am slăbit, da. Am dat jos în total 18 şi a fost cu dus şi întors, am slăbit fără sport. N-aş sfătui pe nimeni să facă lucrul ăsta. Acum am două zile de antrenament şi două zile de aparate. Am trecut prin nişte etape fireşti, o despărţire după mulţi ani. Oamenii ancoraţi în trecut nu sunt fericiţi. Îmi trăiesc povestea, îmi trăiesc momentul. Sunt mega, mega-fericită", a mai spus ea.

 

Loading...

Citește și

  • mara banica vacanta

    Nu degeaba a aşteptat atât vacanţa de vară Mara Bănică! Jurnalista se bucură de un concediu de vis în largul mării, pe un yacht de lux, în compania băieţelul ei Dima. Înainte de escapada exotică, vedeta Antena 1 a ţinut o dietă personalizată, care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme, iar acum nu are nicio emoţie să se afişeze în costum de baie.

  • mara banica

    Mara Bănică (42 de ani) a schimbat măsura la haine în numai două luni şi jumătate. Jurnalista a urmat o dietă personalizată în urma căreia a reuşit să slăbească 15 kilograme. Întrebată cum a ajuns la noua siluetă, vedeta a dezvăluit dieta minune care a ajutat-o să piardă în greutate şi modul în care trebuie consumate alimentele. Luaţi o foaie şi un pix şi notaţi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1