Mara Bănică a prins Crăciunul în aeroport. Zbor cu peripeții până în Mexic

mara_banica.jpg

mara banica craciun aéroport révélion mexic
Mara Bănică petrece prima zi de Crăciun în aeroport
foto: arhiva personală

Nervi întinși la maximum pentru Mara Bănică în prima zi de Crăciun. Jurnalista a fugit departe de România, dar până la vacanța exotică mult visată din Mexic îndură 30 de ore în avioane și aeroporturi. Marți, vedeta de la Antena 1 a petrecut jumătate de zi în Olanda, zborul și escala, și urmează tot pe atât spre Mexico City. Abia mâine seară, prezentatoarea tv va ajunge la destinație, după alte aproape șase ore.

Mara Bănică se pregătește să întâmpine noul an dintr-o destinație de vis, dar până acolo are cale lungă de bătut. Prima zi de Crăciun și-a petrecut-o între avione și aeroporturi, dar a încercat să îmbine utilul cu plăcutul.

Mara Bănică, cumpărături de lux la Amsterdam 

A făcut shopping de lux și s-a răsfățat la magazine și așa cum era și firesc, fiind o femeie singură și atregătoare, nu putea să treacă neobservată.

cumparaturi_mara_banica.jpg

cumparaturi mara banica aéroport
Mara Bănică a făcut cumpărturi de câteva mii se euro
foto: arhiva personală

Din mesajul publicat de vedetă pe contul ei de socializare înțelegem printre rânduri că deși drumul e lung și anevoios, la destinație Mara va uita tot disconfortul zborurilor cu escale lungi, căci vacanța este fix ce îi trebuie să se relaxeze după un an greu. 

Mara Bănică, călătorie de 30 de ore până în Mexic

“Sunt la Amsterdam, între două avioane. E un nene în dreapta mea, ascultă la maxim un vals pe ipad. Am petrecut aseară puțin, cu ai mei de acasă. Au cei mai sinceri ochi din toată lumea asta mare. În ochii lor, auzeam valsul asta, cumva. Ce-mi lipsește? Nimic. Dumnezeu mi-a oferit tot ce știe el că e pentru mine. Și a făcut-o prin oameni și învățăturile pe care le-am primit de la ei. Vă vreau binele de Crăciun și va mulțumesc pentru că uneori mă copleșiți cu dragoste multă. Care chiar contează pentru mine. La anul, aș vrea să fac Crăciunul tot între avioane. Și dacă o fi să mai găsesc un pian la care cineva să cânte un vals, aș vrea să aflu un om bun care să-mi arate pașii. Fiți cumpătați. Cu toate. La mulți ani!”, a notat Mara Bănică pe Facebook.

Vedeta va rămâne de Revelion în Mexic și se va întoarce pe pământ românesc aproape de jumătatea lunii ianuarie, când va reveni în emisie la “Acces Direct”.

 

Citește și:

 

Mara Bănică şi iubitul şi-au spus «adio» după cinci ani de relaţie!

Mara Bănică, operaţie nouă la sâni: «Am trecut prin cea mai lungă intervenţie din viaţa mea»

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1