Dosarul în care se ancheta moartea lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Nimeni nu se face vinovat de moartea ui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a decedat la 29 aprilie într-un accident de circulaţie pe raza judeţului Constanţa. După 7 luni de anchetă, s-a ajuns la concluzia că designerul a încetat din viaţă în urma hemioragiei provocate de multiplele fracturi şi leziuni suferie în urma impactului devastator, iar procurorii au clasat dosarul.

S-au făcut multe speculaţii în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu, dar ancheta în acest caz a ajuns la final după 7 luni în care procurorii au întors pe toate părţile datele strânse. În dimineaţa celei de-a doua zi de Paşte, creatorul de modă în vârstă de 43 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un teribil accident rutier, petrecut în judeţul Constanţa, nu departe de Năvodari. Accidentul rutier a avut loc pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari, iar evenimentul a fost anunţat la Poliţie de un localnic, în jurul orei 7 dimineaţa. Surse din cadrul anchetei spuneau la acel moment că designerul era decedat de câteva ore. El petrecuse la un festival de pe Litoral şi apoi s-a urcat la volan. Necropsia efectuată de medicii legişti a stabilit că Răzvan Ciobanu consumase droguri.  

14_razvan_ciobanu_accident_5.jpg

asina distrusa accident razvan ciobanu
Maşina condusă de Răzvan Ciobanu a fost complet distrusă în accident
Foto: arhivă personală

„Nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor, care arată că designerul a murit în urma unei hemoragii provocată de multiplele fracturi şi leziuni suferite în urma impactului devastator”, au declarată surse din anchetă pentru Antena 3. Aşadar, dosarul a fost clasat. 

Maşina pe care o conducerea Răzvan Ciobanu, un Range Rover era împrumutată de la nişte prieteni, iar creatorul de modă avea de gând să ajungă şi acasă, la părinţi, de Paşte.

Răzvan Ciobanu slăbise 50 de kilograme şi avea probleme financiare

2018 a fost foarte dificil pentru Răzvan Ciobanu. La începutul anului, designerul a încheiat colaborarea cu show-ul ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, un proiect de televiziune despre care a spus întotdeauna că i s-a potrivit mănușă.
”Nu mi-am dorit niciodată să fac televiziune. Mi-a plăcut foarte tare proiectul şi mi s-a potrivit foarte tare. N-aş putea spune că mi-am planificat şi nici nu mi doresc. Dacă se va întâmpla să mai fie vreun proiect care să-mi ocupe mai puţin din zilele de muncă şi să mi se potrivească, poate. Dar «Bravo, ai stil!» rămâne unicul meu proiect TV”, declara în urmă cu un an Răzvan, în exclusivitate pentru Click!

Câteva luni mai târziu, o altă despărțire, de data aceasta în plan personal, avea să-l tulbure foarte tare pe Răzvan. Mai cu seamă că ”divorțul” de partenerul său de viață din ultimii ani, Marius, medic la o clinică particulară din București, avea să țină prima pagină a ziarelor din pricina detaliilor violente.
Designerul a postat atunci pe contul personal de Facebook câteva imagini în care avea fața tumefiată, iar în scurt timp aveau să iasă la iveală toate detaliile acelui scandal. Problemele din viața amoroasă l-au făcut pe Răzvan să piardă nu mai puțin de 50 de kilograme și să apeleze la medicul estetician. 

 

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, șocat de moartea designerului

Răzvan Ciobanu, înmormântat lângă bunici, în cartierul copilăriei

 

Loading...

Citește și