Răzvan Ciobanu, înmormântat lângă bunici, în cartierul copilăriei

razvan-ciobanu-inmormantare.jpg

Unde și când va fi Răzvan Ciobanu condus pe ultimul drum
Foto Instagram

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi, 2 mai, în cavoul familiei din Cimitirul Progresul 1 din Bucureşti, acolo unde se odihnesc străbunicul şi bunicul său. Celebrul designer îşi va găsi odihna veşnică în cavoul în care părinţii lui ar fi trebuit să fie depuşi, după moarte.

Lacrimi şi durere în lumea modei! La o lună de zile de când a murit Zina Dumitrescu, designerul Răzvan Ciobanu, care s-a stins din viaţă luni, la 43 de ani, într-un tragic accident de maşină, va fi înmormântat alături de alţi membri ai familiei sale, respectiv bunicul şi străbunicul din partea tatălui. Cavoul familiei se găseşte la Cimitirul Progresul 1 din Bucureşti, acolo unde de joi, 2 mai, îşi va găsi şi el somnul de veci.

2-3-bd-3.jpg

Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci în cavoul familiei
Foto: Florin Şuler

 

Părinţii designerului sunt devastaţi, pur şi simplu. Ei au ales să-l înmormânteze aici, la numai doi paşi de locul în care a copilărit fiul lor. ”Eu am fost coleg de şcoală cu Răzvan. El aici a copilărit, familia a locuit în trecut foarte aproape de acest cimitir”, ne-a dezvăluit un bărbat prezent la priveghi. Tatăl designerului a vorbit cu un preot din zonă pentru a veni să-i facă slujbă fiului său, precizând că au şi ei preoţi în familie. ”Părinte, veniţi dvs? Avem şi noi preoţi în familie, vărul meu şi fiul acestuia sunt preoţi”, i-a spus tatăl lui Răzvan preotului pe care l-a sunat să-l cheme la capelă.

2-3-bd-tatalimg_6943.jpg

Părinții designerului pregătesc ultimele detalii legate de înmormântarea fiului lor
Foto: Florin Şuler

 

De altfel, în capela în care a fost depus sicriul lui Răzvan se aflau şi preoţii din familie. Mai mulţi prieteni de-ai designerului, dar şi membri ai familiei sale au venit să-l plângă pe Răzvan Ciobanu, cu flori şi lumânări în mână, încă de marţi seară, când a fost depus în Capela bisericii. Designerul a fost omagiat de zeci de persoane, pe tot parcursul nopţii de marţi, dar şi miercuri pe parcursul întregii zile.

2-3-bd-doar-el.jpg

Răzvan Ciobanu

 

Nu doar cunoscuţi, ci şi oameni de toate vârstele, care nu au apucat să-l vadă vreodată, dar, impresionaţi de tragedie, au venit să îşi ia adio de la designer şi să spună rugăciuni pentru sufletul acestuia. Printre cei cunoscuţi s-a aflat şi Adina Buzatu, dar şi fostul şofer al designerului.

“Amintirile au rămas amintiri. Acum două luni am vorbit cu el ultima dată. Discutam de treburile care au fost în trecut. Am stat patru ani cu el, zi de zi, din 2008 până în  2012. Am trăit cu el perioadele grele. Este exclusă sinucuiderea. Oboseala, cred, care s-a acumulat”, a spus fostul şofer al lui Răzvan Ciobanu.

2-3-bd-2-2.jpg

Adina Buzatu încearcă să-i aline durerea Elenei Ciobanu, mama lui Răzvan
Foto: Florin Şuler

Răzvan Ciobanu este înconjurat de multe flori, printre care garoafe, bujori şi crini, dar şi lumânări. Familia a interzis presei să intre în capelă pentru a face fotografii sau pentru a-l vizita pe designer. O persoană apropiată păzeşte oamenii din jur pentru a nu face fotografii din interiorul capelei. Cu toate acestea, Răzvan Ciobanu nu mai poate fi văzut, întrucât părinţii săi au decis ca sicriul cu trupul său neînsufleţit să fie închis până când va fi înmormântat, lucru la care nu se aşteptau mulţi dintre cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu. Totuşi, prietena lui, avocata Laura Vicol, a afirmat că Răzvan Ciobanu a fost îmbrăcat frumos, cu hainele sale preferate. „Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult şi este foarte frumos”, a declarat Laura Vicol presei, la faţa locului.

Rochiile lui Ciobanu au «explodat» la preţ

 

Moartea lui Răzvan Ciobanu reprezintă o afacere pentru unele persoane! După ce s-a aflat că celebrul creator de modă a murit într-un accident rutier, clientele fidele ale designerului s-au gândit că acum este momentul oportun să facă bani frumoși pe spatele lui. Așa că și-au scos la vânzare, pe un site de cumpărături online, rochițe cumpărate de la Răzvan Ciobanu cu 400/ 500 de lei la o sumă de patru, cinci ori mai mare decât prețul inițial. Conform unui anunț postat acum două zile, o creație a regretatului artist a ajuns la suma de 3.200 lei. 

Moartea a fost violentă

2-3-bd-4.jpg

A făcut accident cu automobilul unei cunoștințe

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală, scrie news.ro. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în urma investigaţiilor anchetatorii au stabilit că autovehiculul condus de Răzvan Ciobanu a părăsit partea carosabilă în zona localităţii Săcele, a rulat aproximativ 850 de metri şi apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul şi nu purta centură de siguranţă, aspecte constatate cu ocazia cercetării la faţa locului de către experţi, a precizat sursa citată. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de luni, 29 aprilie.

Loading...

Citește și

  • Răzvan Ciobanu, care a murit la 43 de ani în a doua zi de Paşte într-un tragic accident de maşină, era plin de datorii şi trăia din vânzarea unor pisici. Era în faliment şi avea datorii până şi la un petshop pentru mâncarea pisicilor.

  • O nouă ipoteză cu privire la tragica moartea a lui Răzvan Ciobanu a ieșit la lumină. În urma rezultatelor preliminare ale autopsiei, se pare că designerul avea substanțe ilegale în sânge în momentul producerii accidentului fatal care i-a luat viața. Abia în trei săptămâni se va putea stabili însă, cu exactitate, dacă aceste informații sunt veridice, având în vedere că testele preliminare se pot înșela uneori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1