Dorian Popa şi-a spart capul pe platoul de filmare

dorian_popa.jpg

dorian popa antena 1
Dorian Popa joacă în serialul "Sacrificiul" ce va începe din toamnă la Antena 1
Foto: Antena 1

Aflat la filmãrile serialului "Sacrifiuciul", cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion, cea supranumită «mama telenovelelor» , Dorian Popa a avut parte de un incident pe care, cu siguranţă nu îl va uita prea curând. Într-un moment de neatenţie, personajul interpretat de artist, Mario, s-a ales cu o lovitură puternică la cap, accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi de nu mai puţin de trei copci.

Deşi accidentarea a fost una destul de serioasă, Dorian Popa a făcut haz de necaz pentru a uita mai repede incidentul. "Credeți că nu ne-a dat Dumnezeu ceva care să ne rămână în cap și la propriu și la figurat? (râde) Ei bine, am să fac și o paralelă. Dacă la filmãrile pentru «Pariu cu viața»,  Alina Eremia îmi spărgea capul cu cei doi incisivi pronunțați și frumoși pe care îi are, în «Sacrificiul» mi-am spart capul singur, la un centimetru de spărtura cauzată de Alina Eremia chiar pe platourile de filmare într-o secvență în care jucam alături de domnul Gruia și Vlad Gherman.

dorian_popa_cap_spart.jpg

dorian popa cap spart
Dorian Popa a avut nevoie de îngrijiri medicale şi de trei copci pentru rana de la cap
Foto: Antena 1

Trebuia să dau replicile în timp ce scoteam ceva din portbagaj, aveam cheia în buzunar și am activat fără să vreau butonul de închidere a portbajagului. Nu am văzut că se închide pentru că eram foarte atent la ce joc, aşa că am reuşit să mă întorc cu capul direct în uşa care se închidea, spărgându-mi capul și având nevoie de trei copci”, a declarat Dorian Popa.

Dorian Popa îi dă viaţă lui Mario în serialul "Sacrificiul", difuzat din toamnă la Antena 1

Artistul a trecut însã repede peste incident şi este pregătit să îi surprindă pe telespectatori cu noul său rol începând din această toamnă. "Este un alter ego al meu pe care eu îl mai dezvolt și pe canalul meu de Youtube, este un copil imatur, zvăpăiat, dar în același timp calculat, care știe ce își dorește de la viață. Mario este un persoanaj pe care îl îndrăgesc foarte mult”, povestește Dorian despre rolul său din «Sacrificiul».

Pe Mario telespectatorii îl vor putea descoperi în această toamnă în noul proiect pe care producătoarea Ruxandra Ion îl derulează pentru Antena 1. Serialul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locuri spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimile Capitalei.

 

Citeşte şi:

 

Dorian Popa a făcut accident cu mașina de 80.000 de euro: «Prostia costă scump»

Dorian Popa termină cuibușorul de nebunii cu banii de la «Ultimul Trib»

 

 

Loading...

Citește și

  • dorian popa

    Cu 1,1 milioane de abonaţi pe YouTube, Dorian Popa a reuşit să cucerească tânăra generaţie, iar melodia “Hatz”, lansată anul trecut şi compusă de Shift , a adunat până acum peste 44 de milioane de vizualizări şi aproape 400.000 de aprecieri, cifre uriaşe pentru industria muzicală din România. Joi, 28 martie, Dorian şi gaşca lui de prieteni artişti au susţinut un super concert la Cinema Pro, în Bucureşti. Solistul ne-a oferit şi un interviu despre carieră şi planuri de familie cu iubita lui sexy, Claudia Iosif.

  • Dorian Popa este cunoscut pentru atenția deosebită pe care o acordă imaginii sale, fiind extrem de ocupat cu întreținerea „look-ului perfect” pe care dorește să-l afișeze. Cântărețul este un împătimit al sălilor de fitness, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale, iar rezultatele sunt pe măsură. Dorian publică adesea poze la bustul gol pe rețelele de socializare, iar admiratorii acestuia îi apreciază corpul lucrat la sală prin acordarea a mii de like-uri. Totuși, se pare că artistul alege și alte metode de îmbunătățire a imaginii, apelând chiar și la serviciile esteticienilor.