Dorian Popa a făcut accident cu mașina de 80.000 de euro: «Prostia costă scump»

dorian_popa.jpg

dorian popa masina
Dorian Popa a investit o sumă impresionantă în bolidul lui
Foto: arhivă personală

Dorian Popa iubește să conducă, mai ales că are în garaj un bolid de 80.000 de euro, un BMW X6 pe care l-a transformat de-a lungul timpului. În seara de 27 februarie, astrele nu s-au aliniat prea bine pentru solist, pentru că a fost implicat într-un accident, un adevărat carambol care l-a trimis pe el și alte câteva persoane la secția de Poliție.

Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale. Obișnuit să filmeze toate aspectele din viața sa, Dorian nu a făcut excepție nici de această dată. A arătat tuturor celor care-l urmăresc pe rețelele sociale cum arată bolidul avariat, dar și dovada că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Mai mult, acesta și-a dus mașina la reprezentanța auto la miezul nopții, pentru ca cei de acolo să se ocupe cât mai curând de mașina lui scumpă.

dorian_popa_masina_busita.jpg

dorian popa masina
Partea din față a bolidului a fost avariată
Foto: arhivă personală

 

"DIn când în când, lucrurile mai merg și rău. Asta este, nu avem ce să facem, bine că toată lumea e teafără și noroc că avem asigurările necesare. Prostia costă scump, noroc că mai există asigurari", a spus Dorian Popa, făcând haz de necaz de întreaga situație în care au fost implicați aproximativ 10 oameni.

dorian_popa_masina_lovita.jpg

dorian popa masina lovita
Mașina lui Dorian a costat 80.000 de euro
Foto: arhivă personală

dorian_popa.jpg

dorian popa
Dorian Popa a dovedit că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și