Dorian Popa termină cuibușorul de nebunii cu banii de la «Ultimul Trib»

14-3-col-dorian-si-iubita.jpg

Dorian Popa este topit după iubita lui, Claudia Iosif, care are un trup de fotomodel

Unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi şi oameni de televiziune, Dorian Popa, e pregătit să plece în noua competiţie de tip reality- show, „Ultimul trib”, care se va filma, în curând, în Madagascar. Dorian Popa a acceptat provocarea din partea postului Antena 1, însă a negociat la sânge contractul.

Fostul actor din „Pariu cu viaţa” (PRO TV) şi cântăreţ în trupa ”LaLa Band”, Dorian Popa, care azi împlineşte 30 de ani, e răsfăţat de Antena 1. Este jurat la concursul „Next Star”, iar din această toamnă va face parte din concursul de supravieţuire „Ultimul trib”. Se zvoneşte că solistul şi-ar fi negociat la sânge apariţia în noua emisiune, pentru care va primi o sumă consistentă. Dorian mai are nevoie de aproximativ 80.000 € ca să finiseze casa pe care a înălţat-o la Domneşti, şi unde de-abia aşteaptă să se mute cu iubita lui, Claudia Iosif: „Banii sunt deja făcuţi, trebuie să intre în conturi de la emisiuni, concerte, dar şi din Youtube, pentru că nu se plăteşte imediat”, le-a spus el, prietenilor. În plus, pe lângă banii de participare, Dorian tânjeşte şi la marele premiu de 100.000 €, pus în joc, şi pe care se bate cu vedetele Ionuţ Iftimoaie, Sorin Brotnei, fostul solist al trupei Akcent, şi Dima Trofim.

14-3-col-casa-dorian.jpg

Aşa arată acum casa lui Dorian

 

El nu pare speriat de aventura care îl aşteaptă în Madagascar, nu de alta, dar şi-a făcut ”botezul”, la alte concursuri grele, “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (2015), unde deşi a rezistat trei săptămâni în jungla africană s-a întors acasă cu 15 kilograme mai slab, dar şi la”Asia Express”, show difuzat de Antena 1, în 2018: “Trebuie să fie atent la alimentaţie, însă dacă nu mănâncă ce trebuie s-ar putea să piardă masă musculară şi va slăbi automat. Fără proteine, creatină sau aminoacizi va da repede câteva kilograme jos, iar dacă nu va face sală corpul lui va avea de suferit”, ne-a explicat culturistul Florin Damsa.

Loading...

Citește și

  • Dorian Popa a luat din nou contact cu poliția! Dacă acum ceva timp artistul reclama furtul unor obiecte personale, de data aceasta însă, se află de cealaltă parte a legii. Cântărețul a rămas fără permis auto, după ce a fost urmărit de poliție în trafic. Conform informațiilor oferite de reprezentanții poliției, Dorian ar fi refuzat să se oprească atunci când agenții circulației i-au semnalat acest lucru, iar după ce a avut loc o urmărire, acestuia i-a fost ridicat permisul.

  • Televiziunile sunt în fierbere pentru grila de toamnă, căci în program şi-au făcut loc şi show-uri de aventură, unde curge multă sudoare pentru premiile consistente puse în joc. Antena 1 tocmai a anunţat vedetele de la “Ultimul trib”, PRO TV construieşte un platou de 15.000 metri pătraţi pentru “Ninja Warrior”, iar la “Exatlon 2” s-au înscris deja peste 12.000 de oameni.