Dorian Popa, amintiri triste, din familie: "De ce nu am mai vorbit cu tatăl meu". Solistul a anunțat și că fratele lui va avea un copil

dorian-popa.png

Dorian Popa și-a deschis sufletul într-un vlog nou
foto: captură YouTube

Familia lui Dorian Popa este în sărbătoare! Solistul a anunțat recent că va deveni unchi și că va avea un nepoțel din partea fratelui său. Actorul din "Sacrificiul" și totodată juratul de "Next Star", de la Antena 1, a dat vestea pe rețelele sociale, postând o ecografie care a generat însă confuzie, oamenii crezând că Dorian urmează să fie tată. Solistul a lămurit repede situația ba chiar a dezvăluit și o poveste tristă și mai puțin știută despre familia sa.

”1Q-PoPa. Poți să-mi spui unchiu' PoPa”, a scris Dorian Popa pe Instatory, lângă imaginea cu o ecografie. Luminița Popa, mama lui, pe care o știți de la "Asia Express", unde i se spunea "Mamișor" este și ea în culmea fericirii, căci va deveni bunică pentru prima oară. Iar viitorul nepoțel sau nepoțică, nu se știe încă ce va fi, nu vine din partea lui Dorian, ci de la Ciprian, fiul ei cel mare, care multă vreme a fost plecat în Germania.

familia_popa_dorian_luminita_si_ciprian.jpg

Frații Ciprian și Dorian, alături de "Mamișor"
foto: arhivă personală

Se pare că multă vreme cei doi frați nu s-au văzut, fiind separați de vremuri și distanță, după divorțul părinților lor. Tatăl lor le-a interzis celor doi frați să mai vorbească cu mama lor și apoi s-au îndepărtat unul de celălat, Ciprian fiind plecat în Germania. Despre această poveste tristă, Dorian a povestit, cu sinceritate, pe vlog.

"Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. Separarea a avut loc, dar nu și divorțul. Ei au mai trăiat așa, separați, pentru că noi eram mititei. Ne-am dat seama că povestea nu mai continuă. Divorţul a venit până la urmă. Eu și fratele meu încercam să fim alături de ambii părinți. Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama. Și a spus niște lucruri pe care eu consider că nu trebuia să le spună. Atunci, eu și fratele meu am decis să-i luăm partea mamei, pentru că mama nu ne spusese nimic de rău despre tatăl nostru. Eu cu fratele meu am încercat să fim cât se poate de înțelegători cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relației dintre noi și mama noastră", a explicat Dorian. El a mai adăugat: "Am crescut de la o anumită vârstă fără tată, îi datorez mamei în proporție de 80-90 la sută educația pe care am primit-o".

Citește și:

VIDEO Dorian Popa și-a terminat vila, dar a dat și lovitura în afaceri: “900 de comenzi în 72 de ore”

EXCLUSIV Dorian Popa a întors toate privirile echipat așa. Ce cumpărături a mai făcut pentru vila de la Domnești

 

Loading...

Citește și

  • Vacanţă de 5 stele pentru Dorian Popa şi iubita lui, Claudia Iosif, la început de an. Şi nu oriunde, ci la căldurică, în Dubai, pentru a scăpa de frigul de acasă. Totul a fost “la înălţime” şi la propriu, şi la figurat, căci Dorian a vrut să vadă Dubaiul de sus prin toate modurile posibile.

  • dorian popa

    Dorian Popa, în vârstă de 31 de ani, se află în autoizolare la domiciliul său alături de iubita sa, Claudia Iosif. Cu toate că petrece o bună parte din zi în casă, se pare că artistul a reușit să se accidenteze. Micul incident a fost relatat chiar de către Dorian prietenilor săi virtuali care îi urmăresc cu interes activitatea prin intermediul vlog-ului pe care artistul în realizează.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1