EXCLUSIV Dorian Popa a întors toate privirile echipat așa. Ce cumpărături a mai făcut pentru vila de la Domnești

dorian-popa_4.jpg

Dorian Popa, echipat cu vizieră, a mers la un magazin de bricolaj
foto: BLITZ

Zilele acestea, când toate proiectele sunt puse pe pauză, din cauza pandemiei de coronavirus, Dorian Popa a profitat de timpul liber ca să-și termine de amenajat casa și curtea din Domnești. Așa că actorul solist și vlogger a dat o fugă pînă la cumpărături, la magazinul Dedeman Băneasa, de unde ne-a povestit de ce a ales un anumit tip de gazon.

Zilele trecute, Dorian Popa (31 de ani) a fost surprins de fotoreporterii Click! în timpul unei sesiuni de cumpărături la un magazin de bricolaj, din zona Băneasa. Solistul a plecat de acolo cu o suprafață destul de mare de gazon artificial. Echipat corespunzător, cu vizieră, Dorian a apelat la ajutorul unui alt client al magazinului, pentru a încarca gazonul respectiv în superbul BMW X6 pe care il conduce.

dorian-popa_2.jpg

Dorian Popa
Dorian Popa și-a luat o bucată mare de gazon artificial
foto: BLITZ

Dorian Popa s-a dezinfectat apoi cu soluție pe mâini, după care a plecat către casa din Domnești, pe care vrea să o termine în perioada aceasta, când nu mai are filmări la serialul "Sacrificiul" (Antena 1) și nici concerte sau evenimente modene.

dorian-popa_3.jpg

Dorian Popa
Dorian Popa
foto: BLITZ

"Sunt un om cu frică de Dumnezeu și respect regulile, așa că și eu, și nevastă-mea (Claudia Iosif, n.r.) ne-am luat astfel de viziere. Încercăm să ne protejăm regulamenatar, oricum trebuie să ne obișnuim cu ele, pentru că această problemă nu va dispărea așa ușor. Cât despre cumpărăturile făcute, am optat pentru varianta de gazon artificial, pentru că se întreține mai ușor față de cel normal. Este lavabil, ușor de întreținut și nu dă bătaie de cap. Curtea va fi pavată și cu piatră albă adusă din Grecia, pentru că vrem să aducem și cățelul. Nu știu dacă știți, dar avem și un buldog francez, Chelu, care a stat multă vreme la părinții Claudiei, că să aibă spațiu de joacă. Mulți știu doar cele două pisici, nu și cățelul. O să aibă și el loc de joacă", a povestit Dorian Popa, în exclusivitate pentru Click!

Dorian Popa abia așteaptă să înceapă din nou concertele și filmările pentru serial, dar și pentru "Next Star" (Antena 1), unde este jurat alături de Loredana și Ștefan Bănică.

Citește și:

O iubește dar nu o ia de nevastă. De ce nu se însoară Dorian Popa

Uite ce palat își face Dorian Popa ca să se mute cu bomba-sexy!


 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1