Dorian Popa și Mamișor au gătit pentru „Chefi la cuțite”. Ce a declarat cântărețul

chefilacutite_5_3.jpg

Dorian Popa și mama lui
Citeste tot despre: 

Dorian Popa și mama lui au gătit pentru chefi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” și au mărturisit că experiența aceasta a fost asemănătoare cu cea de la Asia Express.

Sezonul 5 al emisiunii Chefi la cuțite le-a pregătit multe surprize juraților, printre care, multe celebrități, pe care ei vor trebui să le recunoască după platourile pregătite.

Dorian Popa și Mamișor sunt doi dintre cei care vor pregăti platouri chefilor jurați. Artistul a mărturisit că se aștepta ca experiența Chefi la cuțite să fie una distractivă, nu atât de tensionată, dar cu toate acestea, ei au făcut față provocării.

chefilacutite_5_1.jpg

Jurații Chefi la cuțite

,,Experiența din bucătăria <<Chefi la cuțite>> a fost la fel de frumoasă ca cea din Asia, dar și la fel de grea. Credeam că va fi un moment distractiv și că ne vom juca împreună fix ca în bucătăria noastră, numai că atmosfera la de bancul de lucru poate fi la fel de tensionată ca într-o cursă. A fost o presiune uriașă, dat fiind faptul că totul era contratimp, fix ca misiunile pe care le-am avut de îndeplinit în Asia, iar timpul...foarte puțin. Dar ne-am mobilizat, ne-am simțit excelent și le mulțumim celor trei chefi care au jurizat o farfurie cu un plating...special. Despre ce este vorba..și dacă am luat sau nu cuțitele, veți vedea curând”, a declarat artistul.

Loading...

Citește și

  • Dorian Popa își dorește lucruri serioase alături de iubita lui, dar la momentul potrivit. Nu se grăbește cu deciziile, motiv pentru care își dorește să se căsătorească atunci când va fi sigur că este momentul cel mai bun.

  • Asia Express, finala, premiu, Lora, Dorian Popa, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu, Daniela Crudu, Vica Blochina, Raluka, Ana Baniciu

    A început numărătoarea inversă până la marea finală „Asia Express”, difuzată marţi, 3 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1. La început au fost 8 echipe, însă după 4.700 de kilometri parcurşi cu rucsacul în spate, făcând autostopul, doar 3 echipe de vedete au rămas în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro. Doar două echipe se vor confrunta însă în marea finală, iar numele lor îl vom afla în această seară, în semifinala „Asia Express”. Temerarii concurenţi, care s-au încumetat în aventura Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda, au povestit pentru Click! chinurile inimaginabile prin care au trecut. Iată ce li s-a părut cel mai dificil!