Denisa de la Insula Iubirii, show topless în văzul tuturor la piscină

denisa-insula-iubirii.jpg

concurenta denisa insula iubirii sezon 5
Denisa de la Insula Iubirii a renunțat la haine într-un show incendiar la plajă

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Denisa de la Insula Iubirii a făcut show incendiar la o piscină, unde a avut curajul să danseze topless în timp ce era udată cu apă. Concurenta de la Insula Iubrii a avut un drum foarte controversat în cadrul emisiunii, însă nimeni nu s-a așteptat să o vadă pe Denisa atât de extrovertită, arătând tuturor o altă față decât cea pe care o afișase la începutul sezonului.

Dacă la primul testimonial Denisa părea foarte cuminte și inocentă, acum concurenta a arătat de ce este în stare, iar filmarea publicată de spynews.ro a dezvăluit latura aceasta a Denisei.  

Denisa de la Insula Iubirii, lipsită de inhibiții

Denisa de la INsula Iubriii s-a dezbrăcat și de haine, dar și de inhibiții, dansând topless în văzul a zeci de oameni care i-au admirat formele și mișcările sezuale.

 

La începutul sezonului, Denisa a fost înșelată de Adrian cu ispita Maria, însă la scurt timp și ea a pus ochii pe ispita Andi, însă din păcate acesta nu i-a întors sentimentele. Ispita Andi și-a dorit o relație cu Genina, iar pentru Denisa a fost o adevărată provocare să o denigreze în orice mod pe cea cu care a dormit în pat de la începutul sezonului și care a considerat-o prietenă pe Denisa.

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5