Ispita Andi de la Insula Iubirii a făcut videochat. Cum se apără

andi-insula-iubirii.jpg

Andi de la Insula Iubirii a făcut videochat
Foto Instagram

Andi a fost nevoit să își arate corpul pe internet pentru a face bani și a se întreține în București. Ispita de la Insula Iubirii s-a apărat spunând că trebuia să facă ceva pentru putea trăi în București.

O filmare în care el făcea videochat a ieșit la iveală, iar protagonistul filmulețului esti nimeni altul decât Ispita Andi de la Insula Iubirii. Deși nu este primul caz dintre ispitele de la Insula Iubirii, Andi s-a apărat imediat. Cristi, tot ispită în cadrul emisiunii cu același nume, a făcut la rândul său videochat.

Andi s-a apărat după ce s-a aflat că a făcut videochat

Andi a fost întrebat de cineva ce părere are despre faptul că în urmă cu mai mult timp el a făcut videochat și a fost foarte sincer, mărturisind că la vremea respectivă el se confrunta cu mari probleme financiare.

'Doamna mea, ați fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din București. Sau abonamentul pentru 41? Ați muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion în buzunar la București. Cu atât au putut părinții mei să mă ajute. Credeți că i-am judecat că nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am mulțumit și pentru ăia. În loc să stau după posibilitatea lor, am ales să fac ceva. Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi 'calea mai ușoară'. Credeți-mă că nu există 'calea mai ușoară', am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm.', este mesajul lui Andi de la Insula iubirii, potrivit viva.ro.

Loading...
 
 

Citește și