Cele mai dezinhibate ispite de la Insula Iubirii care au arătat totul.Top scene fierbinți

insulaaaaa_iubirii.jpg

Ispitele de la Insula Iubirii și-au etalat busturile dezgolite la tv
Foto Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Insula Iubirii este locul în care multe cupluri au realizat că între parteneri nu mai exista chimie sau înțelegere. Însă pentru a putea ajunge la decizia de a renunța la relațiile toxice, emisiunea de la Antena 1 le-a asigurat concurenților ispite pe măsură, care au demonstrat că pot suci mințile oricui.

Astfel că, ispitele feminine au arătat tot în cadrul emisiunii pentru a-i cuceri și ispiti pe bărbații care au venit pe insulă alături de iubitele lor de care erau siguri că nu aveau cum să se despartă. 

Bianca Pop, cea care se află în atenția publicului în ultima perioadă din cauza afirmațiilor făcute despre veniturile sale lunare, și-a expus sânii în văzul camerelor de filmare, fără niciun fel de inhibiție. 

bianca_pop.jpg

bianca-pop-sani-goi
Bianca Pop și-a expus sânii pe Insula Iubirii
Captură ecran Antenaplay

Ispita Loredana a lăsat un concurent să o dezbrace de chiloți, iar dacă acest lucru nu a fost de ajuns pentru privirile pofticioase ale bărbatului, ea și-a dezgolit și sânii pentru a-l ispiti cu adevărat. 

loredaan.jpg

Foto Captură ecran Anteplay

Nici ispita Irina nu s-a sfiit să arate tot la tv, și deși s-a putut vedea tot, ea s-a acoperit cu mâinile.

Pentru ispitele de la Insula Iubirii, momentele în care acestea reușesc să „ademenească” în pat concurenții sunt glorioase, având în vedere că pentru acest lucru s-au avântat în emisiune. Mai greu este însă pentru cei care au venit să își testeze iubirea în competiția din Thailanda, care sunt „arătați” cu degetul de telespectatori, și care ajung să se certe și despartă în mod public de partenerii lor de viață. Iată care sunt ispitele și concurenții care au făcut sex la Insula Iubirii!

Diana și Andy au făcut sex la Insula Iubirii

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, şi ispita Andy păreau să formeze un cuplu stabil pe „Insula Iubirii” şi au ajuns ulterior și la pasul cel mare din dormitor. Cei doi au avut parte de prima partidă de amor în Thailanda. „Ia zi, ce îţi trece acum prin capul ăla mare?”, i-a şoptit Andy în timpul partidei amoroase. „Am vrut să ştim noi primii dacă e ok sau nu. Dacă mai continuăm sau nu. A fost totul practic o probă”, a declarat Diana, după ce a făcut dragoste cu ispita Andy. Camerele de filmat au surprins și o discuție interesantă dintre cei doi, în care Diana îi dezvăluia lui Andy câteva detalii picante.

 

Rivalitatea dintre două concurente pentru cucerirea ispitei ia o nouă întorsătură la Insula Iubirii

Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1 scoate în evidență rivalitatea dintre Denisa și Geanina. Dacă inițial le-au unit trăirile pentru bărbații cu care au venit de acasă în Thailanda, sentimentele pentru aceeași ispită sunt cele care le vor pune prietenia la mare încercare.

Un răspuns negativ și categoric al lui Andi în ceea ce o privește pe Denisa, deși deloc surprinzător, va avea rolul de a stopa orice tip de confuzie și orice urmă de speranță din mintea femeii care nu se mulțumește cu statutul de prietenă. 

Fățărnicia dintre cele două rivale va continua pe insulă, fiecare susţinând ideea că Andi nu reprezintă nimic pentru ele. Denisa va încerca să o țină pe Geanina de partea ei printr-un discurs de manipulator veritabil, abil și determinat în a-și atinge scopul, atunci când înfrângerea nu reprezintă o opțiune, iar adversara nu are capacitatea de a opune rezistență. 

Fără susținere din partea celor două aliate la care spera că va găsi refugiu și sprijin, Teodora şi Diana, pentru Denisa va începe un nou capitol din viața ei pe insulă: răzbunarea. Cât de departe va merge Denisa pentru a-l câștiga pe Andi, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • La nici 24 de ore de la despărțirea de partenera sa, un concurent își mărturisește slăbiciunea în fața ispitei, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

  • Insula Iubirii reușește să transforme chiar și cele mai incente intenții în picare în ispită, dacă participanții sunt neatenți și nu iau „testul” în serios! Un nou record al emisiunii a fost recent doborât, după ce, în cadul ediției de luni seară, 3 mai, un nou concurent care și-a făcut apariția în resortul băieților, din Thailanda, s-a lăsat dus de val și a picat în ispită în mai puțin de...4 ore, luându-i locul lui Adrian, partenerul Denisei, care a așteptat 5 ore după despărțirea de iubită să facă pași mari în direcția ispitirii.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5