Denis Hanganu şi Gino Manzotti trăiesc senzaţii tari la înălţime

6-7-vedete-denis.jpg

Denis Hanganu, la 4.000 de m

Artiştii adoră adrenalina, iar sporturile extreme le oferă senzaţii tari din belşug. Gino Manzotti (47 de ani), de la DJ Project şi actorul Denis Hanganu (25 de ani), din serialul „Sacrificiul” (Antena 1), au ales activităţi la mare înălţime, la fel ca aspiraţiile lor. Gino adoră acrobaţiile cu avioane şi e gata să sară cu paraşuta.

 

6-7-vedete-dj-project.jpg

Gino de la DJ Project

 

„Avionul de acrobaţii te urcă, te coboară brusc, opreşte motoarele, cade în gol. Practic, vezi cum se apropie pământul de tine. Adrenalină. Am făcut asta lângă Cluj, mi-a plăcut tare mult”, a spus Gino. Pasionat de aviaţie şi de paraşutism, Denis spune că senzaţia saltului cu paraşuta e unică. „Am sărit cu paraşuta de două ori, de la 4.000 de metri altitudine şi e o senzaţie absolut uimitoare, nu se compară cu nimic altceva. Vreau să fac o şcoală de paraşutism, când o să am timp şi să mă aventurez şi în sărituri de la 8.000 de metri înălţime, care deocamdată se pot face doar în străinătate. Mă gândeam chiar să mă fac pilot!”, a spus actorul.

Loading...

Citește și

  • Foto

    Gino Manzotti de la Dj Project a fost implicat, în seara de 18 septembrie, într-un accident de mașină, alături de colega sa de trupă și de managerul formației. Deși coliziunea a fost una destul de violentă, Gino a scăpat nevătămat și a intrat în direct la emisunea lui Mihai Morar pentru a oferi informații despre evenimentul nefericit. Gino se afla în autoturism cu Mira, solista formației și cu managerul lor atunci când un TIR, venit de pe contrasens s-a ciocnit de autoturismul lor.

  • Componentul trupei DJ Project Gino Manzotti a fost implicat, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier petrecut în centrul municipiului Timişoara, în care au fost implicate patru maşini, soldat cu rănirea uşoară a două persoane,informează Mediafax. Artistul nu a fost rănit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1