Deea Maxer, probleme uriașe cu greutate! Cum arată acum vedeta

deea_maxer2.jpg

deea maxer ingrasat dans oriental show
Deea maxer are probleme serioase cu greutatea
foto: Facebook

Are de ceva timp probleme cu greutatea, dar pe Deea Maxer se pare că nu o deranjează acest lucru. Ba chiar mai mult, își expune cu multă generozitate formele, cam rotunde…

Reprofilată de ani bune pe show-uri de muzică și dans oriental, Deea Maxer a fost invitată, de curând, să susțină un spectacol la un eveniment monden. Doar că, în momentul în care și-a tras pe ea costumele specific spectacolelor de acest gen, costume care lasă la vedere trupul, soţia lui Dinu Maxer a dovedit că are colăcei şi şolduri mai pronunţate ca niciodată. E adevărat, toată lumea știe că artista este o gurmandă, după cum chiar ea a recunoscut, dar se pare că primăvara asta a cam exagerat cu răsfăţul culinar.

deea_maxer.jpg

deea maxer ingrasat dans oriental show
Deea Maxer pare ca s-a ingrasat enorm

De altfel, de curând, ea susținea că face eforturi cât se poate de serioase pentru a slăbi, pe blogul ei postând un mesaj cu privire la acest lucru. „De ceva timp, mi se spune şi din stânga, şi din dreapta că m-am îngrăşat. Şi când primeşti astfel de complimente negative, evident că rişti să cazi într-o mică depresie. Dar eu m-am hotărât să nu devin depresivă, ci să fac ceva în acest sens. Am început să merg la sală şi am început să am grijă mai mult la ceea ce mănânc. Am renunţat la zahăr şi la făinoase” a explicat Deea Maxer, în videoul cu pricina.

deea_maxer1.jpg

deea maxer ingrasat dans oriental show
Deea Maxer, imbracata sumar, si-a expus colaceii si sunculitele

 

Loading...

Citește și

  • deea maxer dinu maxer cerere in casatorie

    Gest emoţionant al lui Dinu Maxer pentru Deea. Cei doi formează un cuplu de zece ani, iar fostul component al trupei Axxa i-a făcut brunetei o surpriză de proporţii chiar de ziua ei, eveniment care a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Artistul a ţinut neapărat să "repare" un lucru pe care a omis să-l facă în trecut.

  • Dinu și Deea Maxer și-au găsit fericirea și liniștea sufleteasă unul în brațele celuilalt. Cei doi au un copil împreună, muncesc împreună și se pare că sunt foarte fericiți și mulțumiți unul lângă altul, mai ales că au făcut ieri nouă ani de când sunt căsătoriți.

  • Deea și Dinu Maxer au ales să se bronzeze pe litorlul românesc. Bruneta și-a expus silicoanele într-un costum de baie din două piese, iar internauții au putut să observe cât a slăbit aceasta, după ce la începutul anului avea probleme cu greutatea.

  • După ce Vladimir Drăghia şi Tania Popa au intrat recent în “Ferma Vedetelor” (PRO TV), așa cum Click! a anunțat în exclusivitate, iată că, de miercuri, rândul concurenților, care tânjesc la premiul de 50.000 de euro, a fost îngroșat cu încă un cuplu celebru.